Annecilek Kızlar 30 +0 dayız bugune kadar hıc catlak olmadı 14 kg aldım bundan sonra olur mu hamıle oldugumu oğrendıgımden berı dalin bebe yag kullanıyorum gundenıkı kez onemlı olan nemlı cılt olması dedıler
Birkucukkelebek Annecilek genelde 36 dan sonra oluyormuş heralde göbek o haftalarda max büyüklüğe ulaşıyor
Tuba04 Annecilek canım ben çok iyi bi profesöre sordum ne yaparsan yap o senin cilt yapınla alakalı dedi üstten çatlamazsın deri altından çatlarsın o yüzden üstten krem sürmenin bi mantığı yokmuş
Sumeyyerbey4741 Annecilek daha erken canım çatlak için benim 35 te 1 günde oldu anlayamadım günden güne de catlatlaklar yarık oldu karnimin altındaydı göbek deliğine kadar uzadı şuan 38+1 deyim 7 nisanda sezeryan olcam
Arse89 Annecilek 38 haftada başladım çatlamaya kremler,yağlarımı hiç aksatmadan kullandığım halde hala catlıyorum çünkü kızım gelmiyor
Almilaaa Vücuduna bağlı canım bende de hiç olmamıştı ama son ayda bir gecede oldular sabahına gördüm 🙄
Birkucukkelebek Annecilek herkeste olacak diye bir şey yok ki. Belki sizde hiç olmayacak Kocaman göbeği olup tek çatlağı olmayanlar var bence olumlu düşünüp vücudunuzu da olumluya yönlendirin 🥰
Almilaaa Annecilek evet insan görünce bir kötü oluyor ama şuan 10 günlük kızıma bakınca hiiiç önemsemiyorum tüm vücudum çatlasa da olurmuşş ❣️🐣
koala06 Annecilek Valla 37 haftalığım bugüne kadar olmadı düzenli krem de sürdüm 3 litre su da içtim bugün fark ettim ki kasığın altından doğru 2 tane mor çatlağım var😞
Annecilek Bazıları yazmıs onuncu haftada basladık catlmaya 12 -15 te catladım dıyen var bnde onları gordum bu zamana kadar olmadı artık olmaz dıyodum