HakanDuyguGl Demetolukcu cnm ınsallah ıcebılırım ozamanlar ne kadar zormus kokusu aklıma gelınxe bıle kusasım gelıyor
NurcanBykdagDemiray HakanDuyguGl HakanDuyguGl bende 14. Haftaya yeni girdim şuana kadar folik asit kullanmıştm. 3 gündür kan hapı d vitamini ve omega kullanmaya başladm
FatoAYKurt HakanDuyguGl ilk aylar çok normal herkeste öyle oluyor genelde bende zayifladim ama şimdi oo? :D
Minnakkkk HakanDuyguGl decavıtı hıc ıcemedım ıctıgım an çıkardım dıger hapları bazen ıctım bazen kustum 18+4 olduk doktorum artık ıcmeye başla alıştır kendını mutlaka dedı ama cok şükür bebekte bı skntı yok sat a göre ondeyız bile korkmayın derım🙂🙂
Minnakkkk HakanDuyguGl ayrıca beş kılo zayıfladım suan daha eskı kıloma donmedım ama bebıs saglıklı cok şükür
istanbulluanne HakanDuyguGl Doktorum bana bi vitamn verdi oceanmummy diye sigorta karşılamıyor ama kokusu falan tatlı. Bide içinde hersey var folik asit,balik yağı, d vitaminlernn çoğu bi onu sor istersen canm. Tek ilacla hersey
DenizUsta HakanDuyguGl Allah yardimcin Olsun canim decavit nasil birsey bilmiorum Ama türkiyede ki bayanlarin Cogu Vitamin hapini attiginda mide bulantisi yasiyormus insallah Tez zamanda gecer
Papatyali HakanDuyguGl dediğim gibi cnm gıdalardan almaya çalış vitamini beslemene dikkat edersen hiç bişey olmaz ❤️
ilkim19 HakanDuyguGl decavit i doktorlar önermiyor ki zaten genelde balık yağı ve içeriğinde balık yağı bulunan vitaminler öneriyorlar. Decavit i sağlık ocağından vermişlerdi bana ama doktorum kabul etmedi onu.
Sakaryali54 Valla naparsam yapaym bi kere tiksindm ya o haptan daha da gtmiyo yani.icmemle cikmasi bir.hayir onu gectim yedigim de 2lokma bisey o da cikiyo sonra istah olmuyo ac ac geziyom.o daha da kotu.haftada bir serum taktiriuorum napalm bizde boyle yasicakmisiz.ama bnm de 1 hafta onden gidiyo bebis.14 haftayi geciyoz sorun da yok.zaten yemek yemeye yeni yeni basladm sayilir bi daha o esko kotu gunlere donemem...