Buketkucuk Gamzeee89 ben boyamadım saçlarımı doğumuma nasipse 1 ay kaldı🥰 Sabrettim, organikte olsa boyamak istemedim saçlarımı riske atmak istemedim açıkçası. Bence sizde sabredin, alt tarafı saç sadece 9 ay kadar boyayamayacaksınız neticede🙈
Asliorc_ Gamzeee89 Gratiste amonyaksız green therapy markasını kullanabileceğimi Dr söylemişti.(8. Ayda)
Brcklc @Gamzeee89 cixxxx boyamadik😃 hiçbir boya doğal olamaz imkansız hem korona almış başını gidiyor napcan boyayıp boşver canim otur evinde mis gibi görende yok bebesinide riske atmazsin,🤗
Gamzeee89 Brcklc 😀 öylede beyazlarım aldı başını gidio bu ikinci boyamam olucak doktorum izin werdi ilk boyadığım markayı değilde farklı Bi marka arıyorum onun için sordum
Baobap Ladyy aksine ilk 3 ay boyatılmaz. İlk 3 ay bebeğin organları oluştuğu için kimyasal her şeyden uzak durulur😊
Aysun_Murat Benim doktorum 14 haftadan itibaren boyayabilirsin oje sürebilirsin falan dediben 29 haftalığım saçımıda doğuma yakın boyatıcam diğer gebwlimdede son hafta boyadım plesantadan bebeğe geçme aç konusu değil dedi doktorum
Gamzeee89 CigdemSenol hımm normal boyalardan korkuyorum ya hiç değilse amonyaksız boyalarda risk warsa bile yarıya iner diye düşündüm
Gamzeee89 Buketkucuk beyazlarım olmasa ahh hiç boyamıcam ama morelim bozuluyo yaşım 32 saçımın yarısı beyaz 😓
Dilek-Can Gamzeee89 hamileyken saç boyanmaz çünkü diplere boya geldiği için o sizin kanınızla karışıyor bebekte sizden besleniyor bence boyatmayin ben bayan kuaförüyüm ben bile boyatmadim
NAZ2333 Gamzeee89 canm niye dert ediyosun 30.yasindayim benimde 2.gebelik valla saclarimin onu full beyaz hicte takilmiyorm boyayip aklimda suphe kalacagina boyamam daha iyi doguma kalmis 2 ay 2 ay daha sabrederim