İlk gebeliğim ve şortlu takımlar almalımıyım bilemiyorum ağustos ortası doğacak tecrübeli annelerden tavsiye beklerim :)
Agustos anneleri yeni doğan kıyafetleri nasıl olmalı?
Halimella bence ince pijama / eşofman gibi şeyler giydirilmeli yeni doğanlara benim fikrim bu yönde🙂
Halimella walla onu bunu bilmem tecrübem de yok ama yengem yaz çocugu doğurdu kısa giydirdi kızı 10 gün hastanede yattı soğuk almış doktor da ne kadar sıcak olursa olsun ayağında çorabı uzun kolu hep olacak demiş
Halimella benimde temmuz ortası sadece çok beğendim diye bı tane kısa kollu tulum aldım diğerleri de hep ince alt üst zıbın tulumlar bebekler hemen üşür derler cidden ben İzmir’deyim çok sıcak oluyor ama hasta olmasın da ince giydiririm ben
Surda duruyim benimde agustos ilk dogumum eyluldeydi ikinci olucak.ama tecrubem yok yaz bebegi😁
Ben adanada yaşıyorum. Ağustosun ortasında doğum. Daha yeni bişiler almaya başladım. Ama yenidoğan uzun giydirilirmiş. Bende ince ama uzun şeyler aldım. Ve başına mutlaka şapka giydirilmeliymiş, beyin kemiği kapanmamış şekilde olduğu için. Direk kafasından üşürmüş.