KkubraOz Serraa123 ya bende 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim şimdi beklicem diyorum ama çok sabırsızım yine de yaparsam 5-6 gün kala yaparım çnkü yumurtlamam adetden hemen sonra oldu varsa çıkar muhtemelen 😂
Serraa123 KkubraOz bende çok merakla bekliyorum cumayı iple çekiyorum vallahi varsa da yoksa da yine burda paylasalım 🥰
Gizeem45 KkubraOz ben 1 Nisan’da yumurtlama gördüm ve adetimden 3 gün önceydi şu an 2 gün geçti ne gelen var ne giden meraktayım 🙄
KkubraOz Gizeem45 yumurtlama olduğuna emin misin peki gebelik olabilir mi? Gebelik testi yapmadın mıı ay çok merak ettim şimdi☺️
Gizeem45 KkubraOz gebelik testi yaptım ama negatif 🤦🏽♀️ Yumurtlamaydı sanırım canım hatta baya baya pik yapmıştı 😬
Gizeem45 KkubraOz Eğer olduysa büyük ihtimal geç döllenme 🤦🏽♀️ İnşallah bebeğim tutunur banada haber vermek nasip olur 😇
G_M_Z @KkubraOz ay evet canım ben bekliyorum 13ünü ama daha yapmadım biraz daha bekleyeyim diyorum ya daha net olsun kafamda soru işareti kalmasın diye
[silindi] kivirciginannesi hiç umudum yok. Hiç hamile değilim sanki öyle davranıyor ve öyle hareket ediyorum ☺️😂
[silindi] kivirciginannesi bir başka postta karşılaşmıştık sanırım sizle. Geçen ay olmadı bizim sende durumlar nasıl inşallah hamilesindir.🥰
G_M_Z @KkubraOz tamam canım mutlaka haber vereceğim 🥰 dua ediyorum rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin inşallah 🤲🏻