KkubraOz Serraa123 bende genetik test yaptırdım şu an 1 tane sonucumda sıkıntı görünüyor. ANA NÜKLEER ANTİKOR o yüksek çıkmış
Serraa123 KkubraOz ben de de pıhtılasmaya yatkınlık çıktı. İğne ve coraspirin beraber kullanıcam canım umarım bu sefer sağlıklı gebeliğimiz olur
3458 KkubraOz inşallah mutlu güzel haberlerımız olur 🥰Rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın ısteyen herkese versın 😇😇
Serraa123 KkubraOz Benden onu istemediler kromozom analizi eşimler birlikte yaptırdık onda bişey cıkmadı trombofoli paneli istendi onda da pıhtılasma çıktı ANA testi istemediler
KkubraOz Serraa123 anladım canm bende pıhtılaşmayı filan yaptırdım ama o sonuç sıkıntılı çıkınca doktor her şekilde iğne yada hap kullanıcaz dedi
Serraa123 KkubraOz senin kaç kayıbın var bu ANA testinde sorun cıkıncada pıhtılasma gibi kan sulandırıcı iğne mi kullanılıyor yoksa başka bir ilaç mı
KkubraOz Serraa123 benim 1 kaybım var tekrar aynı şeyleri yaşamamk için önlem amaçlı yaptırdık biz. Yani doktorun söylediği bu değer yüksek çıkınca da yapacağımız tek şey kan sulandırıcı vermek olur dedi. Sadece dozunu ona göre ayarlıyorlarmış
Serraa123 KkubraOz ben de daha yapmadım benim 14 nisan cuma günü yapmayı düsünüyorum canım bir önceki gebeliğimde de beş gün önce yapmıştım silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm simdi yine beş gün önce yapıcam bakalım😍 sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Alice32 KkubraOz yok canim yapmadim daha pazartesi aksam yapmistim catlatma ignesini. Duphastonda vermisti doktor onu kullanıyorum midem aşırı yanıyor:(
Happykariner KkubraOz canım benim 6 günüm var 11 nisan adet tarihim bakalım 1 gün kalasaya yeparım testi dayanamam galiba
KkubraOz Serraa123 ya bende 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim şimdi beklicem diyorum ama çok sabırsızım yine de yaparsam 5-6 gün kala yaparım çnkü yumurtlamam adetden hemen sonra oldu varsa çıkar muhtemelen 😂