Minnakkkk 6263826 benim listem belli ama eşime beğendiremiyorum belki fikir olur 😀 yusuf mirza ömer Efe deniz Aras emir Ali yiğitalp ali eymen 🥰🥰 yeni isimleri çokça sevmiyorum ben saha çok eski isimler bana hitap ediyor nedense
DemetSZ 6263826 Bence isim kadar anlamıda önemli canım çok dikkat et benim Oğlumun adı Egemen 2.5 yaşında ve isminin bütüm özellikleri onda herşeye egemen eve egemen anlamıda çok önemli 🙂
Margaret Minnakkkk çocuğunuz ileride taşırken bu isimlerden rahatsız olur .çok gerici bı isim . Benimde adım Rabia mesela Keşke Rabia olmasaymis yani
Margaret Sadece_anne çok geri bı isim değil mi . Ben seviyorum ama şöyle ki ‘ nehir sezen Müge ırmak Linda Ebru simge ’ bu tarz isimler vardı hep sınıfımda mesela . Bende Rabia :D Ne biliyim tuhaf değil mi
elifkrc Benim oğlumun da ASİL ASLAN olucak inşallah yani çocuğum okula gittiğinde kendinden 10 tane olsun istemedim benim de adım elif olduğu için zorluğunu biliyorum 😁
vogue elifkrc Asil ismini bende çok beğeniyorum ama o kadar çok duydum ki yeni doğum yapacaklarda🙊 Arda Turan ın oğlunun ismi de Asil Aslan bunu ikiliyi de çok duyuyorum🙂
Gulsumm32 6263826 aslında göktug eşim istiyor bende emir diyorum göktug isminden vazgeciremedim eşimi o yüzden ikimizin istediği isimde olsun diyoruz
milena11 Gulsumm32 okadar çok var ki. Özelliklede 2 isim koyanlar çok fazla koyuyor. Geçen çocuk polikinliğinde saydık 1 günde 16 tane emir geldi