Bende salı günü çatı muayenesi oldum ve senin yaşadığından daha sıkıntılı bir durum yaşadım ama İnan bana doktorla ilgili olan yerleri var birazda bizimle alakalı kişisel bir durum benim muayene sırasında kanamam başladı ve doktorum gayet normal olduğunu korkmamam gerektiğini ve herkeste farklı durumların olabileceğinden söz etti dün akşamda nişanım geldi mesela ama burada hiçbir acı yaşamayıp çok normal olduğunu o kadar çok okudumki benimki öyle geçmedi mesela doğum gibi düşün kimi açılma olduğunu bile hissetmeden bir kaç saatte doğuruyor kimi 24 saat sancı çekiyor hep söylerim bunlar bebeklerimiz ve bizim için gerekli muayene ve kontroller sonuçta hiç canını sıkma ve moralinizi bozmayın derim hepimizin bünyesi farklı 24 saatte doğuran kişiye neden daha erken doğuramadın demek gibi düşünün ve bence kimseyle kendinizi kıyaslamayın derim benimde tekrar haftaya kontrolüm var ama sadece nst bakılacak doktorunuz tekrar çatı muayenesi yapmayabilir olumsuz düşünmeyin onlarda bu kadar uzun süre takip ettiği bir gebeyi asla riske atmak ya da kaybetmek istemez bir sağlıkçı olarak Bunu çok iyi biliyorum☺️