Merhabalar herkese. 38+3 teyim. Rutin kontrole gittim. 38. Haftadan sonra NST, ultrason ve çatı bakılıyor. Bunu bilerek ve kendimi sakinleştirmeye çalışarak doktora gittim. Bebeğimin kilosu, boyu, baş çapı ve pozisyonu normal doğuma uygun çıktı çok şükür. Geriye çatı muayenesi kaldı. Hazırlandım ve doktor geldi. Muayene için jeli sürdü gayet rahattım. Parmağıyla kontrol etti sonrasında elini iyice soktu ve ittirdi o esnada çok fazla ağrı yaşadım. Hocam çok kötüyüm çok ağrıyor dedim biliyorum ama dayanman lazım doğumdan önce defalarca bu şekilde kontrol edilecek dedi. İşlem bittikten sonra çatımın uygun olduğunu ağrı toleransımın da iyi olduğunu söyledi. Tabi ben o sırada ağrıdan kıpkırmızı olmuştum dediklerini algılayamadım. Haftaya yeniden gelmem gerektiğini söyledi. Hoca çıktıktan sonra giyinirken sinirlerim boşaldı hem ağrıdan hem de duygusal baskıdan dolayı ağladım. Hatta eşim de çok endişelendi. Saatlerce kendime gelemedim. Şimdi de rahim bölgemde hassasiyet var ve belim hiç olmadığı kadar çok ağrıyor. Ayrıca midem de bulanıyor. Haftaya tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Doğuma kadar evde geçireceğim. Resmen travma yaşadım. Bu şekilde sıkıntı yaşayan oldu mu yoksa bu durum sadece benim mi başıma geldi hanımlar merak ediyorum. Umarım yanıtsız bırakmazsınız.