OzgeLina Bende 13+6 da yani 14 te diyelim biz ona kontrole gidicem görülebilir mi sizce 14 haftada gören var mı cinsiyet partisi yapcaz da heyecanla ve merakla bir an önce bilmek istiyoruz 😇🤰🏻
BabyYoda OzgeLina Bana 15.haftada tahmin yaptı ama kesin konuşmadı bu gün gayet net konuştu pipisini gördük bile. İlk bebeğimi 19.haftada öğrenmiştim biraz beklerseniz daha net öğrenebilirsiniz ☺️
BabyYoda Sermec27 Ağlayacağız inşallah canım benim önce tevekkül sonra da kontrol zaten elimizden de başka bir şey gelmiyor 🙂
Sermec27 BabyYoda aynen canım Allah ne derse o olur inşallah güzel seyler yazmıştır rabblm artık bizim için 🥰🤲
BabyYoda fatosh93 Hoş geldin 😍 inşallah senin de cinsiyet postunu ardından da doğurdummm postunu okuruz hep birlikte ☺️☺️
fatosh93 BabyYoda amin insallah canm bi oglum var 3 yasinda zamanin nasil gectigini bilemedim.. simdide ona Allahin izniyle kardes gelecek Insallah,
BabyYoda Bebisimiz 15.haftada erkeğe benzetiyorum ama bacak arasında kordon da görüyor olabilirim dedi bu gün tam net söyledi sağ olun siz de sağlıkla kucağınıza alın ☺️
Zynpfdnlyd BabyYoda bundan önce en son ne zaman gittiniz bu haftaya kadar tahminde bulunmamismiydi cnm