BabyYoda Önce sağlık sıhhat sonra cinsiyet her zaman. Bu gün hiç içimden geçmemesine rağmen doktorumuz cinsiyetini söyledi ve hatta gösterdi bile 🙈 Yanılma payı bırakmayacak kadar belirgindi. Eylül 7 tahmini doğum tarihimiz ve Oğlum oluyor teyzeleri 💙💙
BabyYoda TgbSykk Abisinin kıyafetleri var hiçbir şey almayacağım olur da ters köşe yaparsa doğduktan sonra bakarım artık bir şeyler ☺️
Hulya_emir TgbSykk canım merhaba size kız dediklerinde bacak arasını görüp mü söyledi bide detaylı da mı belli oldu yerinde olmak çok isterdim :))
Zynpfdnlyd BabyYoda bundan önce en son ne zaman gittiniz bu haftaya kadar tahminde bulunmamismiydi cnm
Sermec27 BabyYoda seni hatırlatıyorum canım ikimizin de oğlu melek olmuştu şimdi tekrardan oğlum olacak benim de rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah bu sefer 🤲 🥰
BabyYoda Sermec27 Ah canım benim aminnn önce sen arkandan ben sonra da bir arkadaşımız daha var inşallah o da gelecek peşimizden Rabbim doğacak olan evlatlarımıza uzun hayırlı ömürler versin 🙏🏻😊
Sermec27 BabyYoda inşallah canım inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün bu sefer mutluluktan ağlayalım inşallah sabrımızın mükafatını alırız 🤲 🥰
BabyYoda Sermec27 Ağlayacağız inşallah canım benim önce tevekkül sonra da kontrol zaten elimizden de başka bir şey gelmiyor 🙂