Ekimucizesi Cansuyldrm ben devam edeyim dedim lazer merkezi asla olmaz dedi doğurana kadar kesinlikle yapamayız dediler🙈
Tahsey Cansuyldrm hayır cihaz elektrikli cihazı olduğu için yasak doktor söyledi ağda da sıkıntı yok dedi bende gittim hamilelik boyunca daha fazla çıktı. Aklında bulunsun awm lerdeki o cihazdan gecme görümcem demişti bana hamileyim diyip geçiyorsun 😍
ZeynepKara Cansuyldrm yani aslında lazerin ışınları bebeğe ulaşmaz falan diyolar ama sonuçta radyasyon yani bi çok yer hamilelikte yapmıyo hiç riske atmaya gerek yok
humaninannesi61 Hamileyken tabiki zararlı. Ama şöyle bir şey duydum ne ksdar doğru bilmiyorm bilgisi olan arkadaşlar aydınlatsın lütfen.😌 Doğum yaptıktan sonra epilasyondan kurtulduğun tüyler tekrar çıkıyor diyorlar ne kadar doğru ?
Burcugok humaninannesi61 evet doğru hormonlar değiştiği için tekrardan çıkıyormuş ama lazer türüne göre değişiyor mu bilmem buz lazer diye bi çeşidi var o çok etkiliymis diye duydum
GkeCanKaran humaninannesi61 evet doğru bnde yaptırcaktım hamile olduğumu duyunca gidemedim..çnkü doğumdan sonra tekrar çıkıyor.bnde doğumdan bi süre sonra gidicem.
Esra84 humaninannesi61 ben 2010 yılında lazer yaptırdım. Şuan hamileyim 29+5 tuylerim çıkmadı hiç. İnanmayın o şekilde bana da demişlerdi. Hiç bişey çıkmadı 🙏
deletedmom11 humaninannesi61 doğru ben yapıyorm Lazer bazı ciltlerde geri çıkarken bazı çıkanlarda dökülüyo ama sonra tekrar çıkıyo yani lazer sağlıklı insana bile zararlı kaldıki hamileye haydi haydi zararlı
deletedmom11 ZeynepKara o diyene selam söyle sen lazer ışını en dibe inmeden kıl kökünü yakmaz canm o yüzden ışın bütün vucuda yayılır lazerciler tatlı para kazanıyo taş atıpda kolu yorulmuyo ondan herşeyde kandırırlar adamı
ZeynepKara Cansuyldrm olsun paketini dondur kesin zararlı diye bir bilgi yok ama risk taşıyo radyasyon yaydığı için yinede sen bilirsin😌
deletedmom11 cansuece emzirirken özellikle kol altına yapılan lazer ter bezlerini öldürdüğü için süt borularına kadar yatılıp sütü bozuyo
ZeynepKara Cansuyldrm şuan için en iyisi o görünüyo benimde tekrar çıkarsa bende mecbur ağda kullanıcam
ZeynepKara Cansuyldrm 10 seans gittim 4 seansım kaldı ama bitene kadar gidicem öyle anlaşmıştık şimdi bayaa azaldı koltukaltım bitti genitalimde baya azaldı bacaklarımda azaldı inşallah çıkmaz bi daha baştan başlamak zorunda kalmam 😌