Hulya_emir Zeynepemir72 ama sen aralıkta kalmış oluyorsun hamile 24 kasım son adet tarihin ise kaç gün sürdü
Zeynepemir72 Hulya_emir 3-4 gün sürüyor ama hesaplamayı son adete göre yapıyor normal çin takvimine baktığımda kasım erkek aralık kız çıkıyor demekki kasımda değil aralıkta hamile kalmışım
Zeynepemir72 Hulya_emir kız çıktı… eşimin kuzeninin eşine detaylıya girene kadar her kontrolünde kız dediler hatta bir sürü pembe pembe hastane çıkışı falan aldılar 22. Haftada özelde detaylıya girdi % 100 erkek dediler…
Zeynepemir72 Hulya_emir evet boş demişler mayısta doğum yapıcak hatta kız diyen doktor bazı bebeklerin pipisi 20. Haftada oluşuyor zaten %100 dememiştim demiş 😄
merve-shnbs Zeynepemir72 keşke erken tahmin yapmasalar insan kendini buna hazırlıyor sonra değişiyor direk ayı gelince söyleseler
Zeynepemir72 Hulya_emir merhaba canım biz bugün detaylıya girdik çok şükür sağlıklı her şeyi normal 27 cm boy 470 gr kilo ve Kızzzz kesinleşti 🙋♀️
Zeynepemir72 merve-shnbs 16. Haftada söyledi çok yanıldığını düşünmüyorum ama değişenleri yanılma yaşayanları duyunca acaba diyorum 🤷♀️ Aslında detaylı usg ye kadar söylenmese daha iyi olur
Smyy00 Ballilokmaveannesi erken tahmin edilebilir ama bunun yanlış olma ihtimalini de göz önünde bulundurmanız lazım
Hat_ice Hulya_emir Rus takviminde kız çin takviminde erkek çıkmıştı çin takvimi kızımda da doğru çıktı oğlumda da😊
Adilekorkmaz Zeynepemir72 hic alakasi yok benim de ilk hamileligimde yuzumde hic bisey yoktu kizim oldu simdi ikinciye hamileyim %90 erkek dedi suratim cildim hep bozuldu