Hat_ice Hulya_emir Rus takviminde kız çin takviminde erkek çıkmıştı çin takvimi kızımda da doğru çıktı oğlumda da😊
Zeynepemir72 Hulya_emir çin takviminde kız çıkıyor 🤷♀️ Kuzeniminde kız çıkıyor ama onun % 100 erkek denildi
Zeynepemir72 Hulya_emir bizede 16. Haftada bacak arası boş kız dedi hazırlık için detaylıyı bekleyin dedi video çekmiştik bacak arası boş gibi 🤷♀️ Değişirmi bilmiyorum. Önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diliyorum ama ne yalan söyleyim erkek olmasınıda çok isterdim… size resim verdimi ?
Hulya_emir Zeynepemir72 amin canım Rabbim gönlümüze göre versin dilerim Allahım ikimizin de gönlüne göre verir
Zeynepemir72 Hulya_emir benim ilk bebek ama eşim ve ailesnin aşırı erkek çocuğu takıntıları var 😔 bebeğe kız dediler sevindiler ama lafın arasında hemen ikinciyi yaparsın oda erkek olur demeye başladılar 😔
Hulya_emir Hulya_emir Zeynepemir72 sen bana doğum tarihin gün ay yıl bide son adet tarihini söyle ben bakayım
Zeynepemir72 Hulya_emir sizin ne çıkıyo takvimlerde? Kaynanam sürekli senin karnın sivri nasıl kız dediler anlamadım, yüzün güzelleşti erkekte güzellik gelir diyor yüzük testi yapıyor erkek çıkıyo diyor… anlıyacağın pskolojik olarak beni etkiliyorlar 😔
aannepandaa Ballilokmaveannesi bana 8.haftada solda döllenmiş böyle olunca kız diyorlar bakalım ne olacak dedi. 38.haftadayız kız 😍😁
Yazg16 Ballilokmaveannesi biz 16 haftayız kordon yüzünden göremedik hiç daha 😂erkek gibi kız gibi bişey diyoruz 😂
Adilekorkmaz Zeynepemir72 hic alakasi yok benim de ilk hamileligimde yuzumde hic bisey yoktu kizim oldu simdi ikinciye hamileyim %90 erkek dedi suratim cildim hep bozuldu
Mutlu_anne55 Zeynepemir72 Banada doktorum kız ama alışveriş yapma dedi eninde olamadi sanki 16+4 dettayliyi bekliyorum banada herkes aynı şeyi söylüyor yüzün guzellesti tuzlu yiyorsun seninki erkek diyoar doktor kız dedi diyrm sen doktora ne bakıyorsun diyorlar😊bı arkadasda benim gibiymis beşinci aya kadar kız demişler sonra erkek oyuzden doktora inanmıyor😊bakım renklide ne çıkacak
Hulya_emir Zeynepemir72 ama sen aralıkta kalmış oluyorsun hamile 24 kasım son adet tarihin ise kaç gün sürdü
Zeynepemir72 Hulya_emir kız çıktı… eşimin kuzeninin eşine detaylıya girene kadar her kontrolünde kız dediler hatta bir sürü pembe pembe hastane çıkışı falan aldılar 22. Haftada özelde detaylıya girdi % 100 erkek dediler…