Nurfatih Tekirdağ Çorlu da ikamet ediyorum ilk gebeliğim ve riskli bi gebelik geçiriyorum doktor Özlem Özer e gidiyorum gidenleriniz var mı memnun musunuz?
Asyamira Nurfatih Merhabalar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, bizde 21+2 olduk reyap hastanesinde Bahar hanıma gidiyorum, çok memnun kaldım aşırı ilgili ve yaşı itibariyle fazlasıyla tecrübeli, anne gibi yaklaşıyor çok memnunum ☺️
2015seis Nurfatih benimde gebeligim riskli canm kac hastaneye gittiysemm gebeligini sonlandir dediler oysaki bebegim oyle guzel hareketliydi ki anlatamam nasil kiyardim hemen özlem e gittim Allah ondan bin kere razi olsun ilac takviyesiyle ve sık kontrolle hersey yolunda simdi iki hafta sonra alacagim insallah bebegimi kucagima
Nurfatih 2015seis benim rahmim kalp şeklindeymiş düşük yada erken doğumu olabilir dedi Özlem hanım şuanlık bir sıkıntımız yok aman aman bazen sancılarım oluyor
bebisveannesiiii 2015seis meraba bende riskli bir gebelik geçiyorum kaç günden beri hastanelerdeyim doktorlar sonlandırın diyor benim beyninde su birikintisi var ve sırtında açıklık var doğsa bile bir sürü ameliyat geçirebilir ve felç kalabilir dedi size ne dediler acaba babada fikir verir misiniz
Nurfatih 2015seis bende çok güveniyorum Tekirdağ Çorlu nun yabancısıyım yeni taşındım ve çok hastane doktor bilgim yoktu bir çok doktor gezdim bana en iyi gelen doktor Özlem hocaydı sağolsun
2015seis bebisveannesiiii valla canm ben cok zor günler gecirdim anlatamam sana edirne arastirmada yattim doktorlar bana dedi dogurmaya kalksan yapisik dogar kollari falan dedi sonlandir dedi eger devam ederse sende risktesin senin hayatin da tehlikede dedi ben sadece inanmadim hic vazgecmedim hep Allah a dua ettim psikolojim alt üst oldu bence vazgecme cocugun engelli olacak deseler bile vazgecme rabbim in sinavi bu ama birkac doktora daha git