Ebrumihrimah Minik_kalplim_ herşey denedim ama banamisin demedi 😂 3 haftadır balkonda ama hala sinek var o yüzden tek çözüm toprak değişimi 😂
Mhr13 Benimde birsürü çiçeğim var ağacından tut saksı çiçeğine kadar 🙂 ben böceklenme olayımı yaşamadım ama bildiğim kadarıyla çiçekçilerdeki sprey tarzında satılan bir ilaç var o iyi geliyor diye biliyorum
Girlsmomm Minik_kalplim_ bence hemen toprağını değiştir çiçeğine hiç bişey olmaz ben geçen sene bütün çiçeklerimin toprağını saksısını değiştirdim bu sene çok güzel çiçeklendiler 😊
Minik_kalplim_ Girlsmomm benim bitkim çiçek açmıyor margarita türü benim bitkim ama çiçek açanları çok seviyorum🥰
Girlsmomm Minik_kalplim_ normalde 2 sene de bir toprağını değiştirmek gerekiyormuş ben değiştirdim gerçekten fark çok büyük farketmez çiçeğin cinsi orkidemin toprağını değiştirdim çiçekçide böyle güzel orkide bulamazsın çiçekten kayboldu kupa çiçeği barış çiçeği aynı şekilde çok güzel oldular deneyin farkı görün 🙋♀️
Hatice11 Pompeii Gitmis gibi görünselerde toprakta larvaları oluyor,tekrar çıkmaya devam ediyorlar.Toprak degisimi tek çözüm maalesef 😊
Hatice11 Minik_kalplim_ En kesin çözüm toprak degisimi bi ara market topragı kullanıyordum kesinlikle almayın cok kalitesiz hemen sinek yapıyor bütün ciceklerim sineklenmisti gecen yaz sinjr krizi gecircektim.Toprak degisimi yaptım hepsini kaliteli toprak alın cicekciden aldım en son baya güzel.Ucuz market topraklarının icinde sinek larvaları oluyormus biz sulayınca da beslenip büyüyüp coğalıyorlar haliyle🤢🤷🏻♀️
Sseedd10 Ebrumihrimah ay utandim o yemek kismini yazmaya ahahahah bizde şimdi yok ama ben temizlik yaptim perdeleri yikadim belki ondan kökten kuruttum 🤣🤣🤣