34_21_23 Minik_kalplim_ yapraklarında da varsa bitlenmiş galiba sirke sıkabilirsiniz babam öyle yapıyordu
cileklidondurma Minik_kalplim_ Benim kaktüslerimde olmuştu tarçın döktüm diplerine düzelmişti ama yakınımı sigara küllerini bi bardakta suda bekletmişti dökmüştü büyük bitkilerine onunda geçmişti ama bilemiyorum izmarit zarar verir mi
Girlsmomm Minik_kalplim_ bence hemen toprağını değiştir çiçeğine hiç bişey olmaz ben geçen sene bütün çiçeklerimin toprağını saksısını değiştirdim bu sene çok güzel çiçeklendiler 😊
Sseedd10 Kesinlikle topragini degistir bende de aynisi oldu diger bitkilerimede ondan sinek gibi kucuk bi bocek olmustu degistirdim hepsini canim direk topragini degistir
Ebrumihrimah Minik_kalplim_ benimde aynı dert var ev sinekten gözükmüyor attım balkona valla salon sinek tarlası oldu resmen herşeyi denedik düzelmedi toprağı degistiricez yuva yapmışlar bence toprakta balkonda bile sinekler uçuyor
Minik_kalplim_ Ebrumihrimah tarçın döktüm ve balkona attım resmen 😂sinir etti beni minik minik sinekler uyuz oldum
Ebrumihrimah Sseedd10 ay hiç sorma özellikle yemek yerken bizden daha çok meraklı yemeklere 😂salon resmen sinek tarlasına dönmüştü perdelerin içlerine kadar saklaniyorlar hala da çıkıyor arada sağdan soldan 😂 o
Sseedd10 Ebrumihrimah ay utandim o yemek kismini yazmaya ahahahah bizde şimdi yok ama ben temizlik yaptim perdeleri yikadim belki ondan kökten kuruttum 🤣🤣🤣
Ebrumihrimah Minik_kalplim_ herşey denedim ama banamisin demedi 😂 3 haftadır balkonda ama hala sinek var o yüzden tek çözüm toprak değişimi 😂