Nurr_1 Symdmr1 gece iki tane sabah bir tane prilam alınca rahatlıyor midem. 12+0 benimde. Koku hassasiyeti mahvediyor beni yemek yapamıyorum yiyemiyorum Umarim tez zamanda geçer
Mommy16 Nurr_1 aynıyız valla 12+3 benim de bulantı geçti ilaç sayesinde ama şu kokular yok muu mahvediyor beni 😔
Selin2010 Symdmr1 Sana tek tavsiyem ZOFER doktoruna danış.. Cok rahatlatıyor ben 6 hafta mı serum alarak geçirmiştim.. Doktor bu ilacı yazdı hafifletti.
smyye_kdr Symdmr1 korkma canım ben 37 haftamdayım hala atıyorum iki tane yoksa günüm zehir oluyor. bebegimin gelişimi gayet iyi hatta önde gidiyor sağlıklı allaha şükür🌸
Tuba_35 Symdmr1 15+6 hala migde bulantim var prilam dr yi gece iki sabah bir öğlen bir seklinde aliyorum o halde hafifliyor doktorunuza danişin derim
Sudeekalay Symdmr1 Allah yardımcımız olsun inşallah güzel günler yakındır diye düşünelim yoksa vakit gecmiyooooo
Symdmr1 Haticeerez anladım teşekkür ederim bende gece mide bulantısından uyuyamadığım için akşam içiyorum da o yüzden sordum saol ☺️