Bsmlh bilgs15 32+6 bugun kuzum 4 kadran 3 var su bırı 3 bırı 4.91 bir 3:51 vallahı bende anlamadım bır az bır cok
Aryam-15-15 Lokumcuk masllah cnm rabim sana bagslasin sagikla bizde kucagimza almayi nasip etsin kac kg dogdu
Bsmlh Gizem957 26 haftadan beri ağız kısmı bebegıb yüz kısmı suyu az ondan nefeste sorun Yaşar diyor nefes alıp o su dönüyor ondan
Gizem957 Bsmlh anladım canım az Önce okudum da burda 35 haftalık doğmuş küvez e girmemiş mesela senin haftan da az değil hani
Bsmlh Gizem957 ama o kılosu cok iyi artı suyunda hıc sıkıntı yokmuş benım 26 beri suyum az bebek zayıftı kı su azlığı risk ciğerleri bile kurutur Allah korusun hala suyu az yani onda sıkıntı yokmuski 35+6 göre kılosu baya yuksrda o bebegın uyumu en asa 38
Bsmlh Gizem957 amin cnm sende cok takılma her formu korkarak okuma allahım büyüktür kaç H geldın sen kaç kilo bebiş
Lokumcuk Bsmlh onu güzel Allahım bilir canım girse bile bu onun saglıgı için öyle düşün. Banada girebilir dogmadan bilemeyiz dedi doktorum ama bak girmedi. O cok degisken bisey
Lokumcuk Bsmlh oksijen normal odada benim bebegime de verdiler canım kafasında bir iki saat fanus gibi bisey takılı içinde oksijen cıkaran kücük Bi kablo vardı. Hiç korkma rabbim büyük
Bsmlh Lokumcuk oylemi Allah razı olsun içim cok rahatladı🤲 Allahım bırazdaha yardım etsınde içerde dursun benım kıloda düşük