Prenses21 cnm bende bekarlığımda hep jiletle alıyordum genital bölgemi salak gibi , diğer her tarafım ağda ama orayı jilete vuruyordum🙄 birde esmer bi soyuz haliyle kılların alanı aşırı dağıldı ve gürleşmişti yani 🤭 sonra nişanlanınca artık ağdaya gitmeye karar verdim ilkte biraz uzattım ki iyice alsın diye işinin ehli bilen biri olunca 10 dakika da bitti birazda dişimi sıktım diyebilirim yani hatta kız şaşıp kalıyordu acı eşiğin baya yüksekmiş maşallah nasıl dayandınn kılların çok güçlü felanda dedi ama napim öecbur dayandım ama öyle aşırı dayanılmayacak acısı yoktu sonra dünya varmış dedim ağdayı çok sevdim ayda bir gittim hep evlendikten sonrada devam ettm bi daha jilet sürmicem dedim ilk gebeliğimde de devam ettim son aya kadar sonrasında da gittim alıştım artık diye ama bu gebeliğimde bide pandemi üstüne olunca gidemedim kaldı evde kendim yarım yamalak yapabildim olmadı mecbur jilet sürdüm yine 😬🥴 eşiminde gönlü yoktu o bölgeme kuaföre gitmeye zaten olsun dedi jiletle al daha sağlıklı şöyle böyle o da gaz verince şimdi 3-4 keredir jiletle alıyorum maalesef sık çıkıyor ama sık almaya çalışıyorum bende napim zamanında lazere gitmediğime çok pişmanım🙄😔 venüs traş bıçağını çok övüyorlar şimdi ondan almayı düşünüyorum diğer jiletlere göre daha pürüssüz alıyormuş sende onu alabilirsin istersen madem ağda hiç yaptıramıyorsun🤷🏻♀️