Prenses21 Kizlarrrrr artik jiletle bas edemiyorum agdada cok acitiyo denedim dayanamiyorum napmaliyim sizler neler yapiyosunuz utaniyorum artik ya purussuz cildim olsun istiyorum
Denizyildizii Prenses21 valla idare edicez böyle yapıcak yok malesef doğumdan sonra hep beraber el ele tutuşup lazere gidelim😄 bugün çok gördüm böyle post☺️
34_21_23 Prenses21 sert olduğu için ağdaya dayanamıyorsunuzdur. Yoksa ağda bitane yapıştırıp çekti mi gerisi uyuşuyor. Başka çare olduğunu sanmıyorum jilete devam
Anne54 Prenses21 valla normalde zor dayanıyorum hamileyken gidemedim virüs var diyede gitmedim eşimin traş makinesiyle kısaltıyorum sürekli jilet sürmek istemedim ama artık bende bıktım doğuma giderken napıcam bilmiyorum ☹️
MomHero2 Prenses21 daha öncesinden jilete alıştırdığınız için kanıyor. Sürekli ağda yaparsanız kökleri inceliyor ve seyrekleşiyor o kadar kanamıyor kökleri ama jiletten sonra kalınlaştıği için kanama yapar
Gamzissss Denizyildizii ahahahhahah valla çok haklısın herkesin derdi bu maalesef ama napalım ortak sorun ne gerekiyorsa öyle olmalı bence 😊😊🤣🤣
1Anne1prenses metehaninannesiii konuyla bi ilgisi yok ama nasıl profil yüklediğinizi anlatır mısınız beceremedim bi türlü
Buseninannesi_21 Prenses21 ben bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorum özel bölgeye ağda yapiyorum ama göbeğim büyüdüğünde mecbur jilet kullanicam.
metehaninannesiii 1Anne1prenses profilinize girin yukarda yuvarlak bi daire olacak onun içinde artı var oraya tıklayın ordan yükleniyor
SenaUysal Prenses21 Prenses21 ağda için uyuşturucu kremler varmış eczanede öyle okumuştum bi post altında. Eczaneden temin etmişler hatta. O kremlerden alıp ağda öncesi sürebilirsin bence. Çünkü gerçekten ağda aşırı büyük bi rahatlık
kucukadam Prenses21 başından beri sürekli jilet yaptıysanız acıyıp kanaması çok normal kalinlastigi için. Ben de jiletle yapıyordum. Ağda hem kanaması hem acısı zor ama dayandım. Ve gözle görülür bi azalma var. Hatta lazer yapmış gibi.
Selinda Prenses21 anestezi kremleri var ağda yaptırmadan yarım saat önce sürüp acıyı azaltabilirsiniz☺️ Jiletle pürüzsüz olmuyor malesef
kubr_pak Prenses21 Ben aldata gidiyorum valla çok memnunum, 45-50 günde ancak uzuyor çok büyük rahatlık tavsiye ederim