Ays0 Dseker Olumlu düşünün endişe etmeyin her hamilelik farklı mesela benimde birden başladı birden kesildi bulantılarım. Acaba diye düşünmek bile insanı çok yoruyor, yormayın kendinizi de bebeğinizi de ama için rahat edecekse kontrole gidip baktır derim
Ays0 Irem_28 hormonlar bizi şimdiden alıştırıyor buna bazen gelecek kendini taniyamayacaksin 😂 doktor kontrolü maksimum 3 gün gidiyor bana da ve yaklaşık 2 haftadır gitmiyorum haftaya da Ankara’ya aileme gideceğim geri dönmemde bayrama falan o zamana çatlarım diye şimdiden oradan doktor bakmaya başladım 😂😂
MerveKaya38 minikturta canım bende 24 haftalıgim karnım sert ve bi anda büyüdü sizinki nasıl Dr gttim hiç ilgilenmedi geri geldim 🤦🏻♀️
MerveKaya38 minikturta Kabizim 3 4 güne bir bide çok idrara gdyorum enfeksiyon cikmadi maknezyum kullanıyorum ama yine aynı
minikturta MerveKaya38 kabizliktan olabilir sekerim benimde 20. Haftalarda olmuştu karnım şişiyordu sertlesiyordu kabizliktan dedi doktor belki sende de öyledir 🙂
minikturta MerveKaya38 inşallah sekerim bende fayda etmedi kayısı ama incir fayda etti, activia probiyotik yoğurt aldım yedim oda fayda etti aklında bulunsun😘
Ays0 Irem_28 daha sonra ayda 1 çağırıyorlar bana 7. Haftadan sonra öbür ay gelirsin diyince doktor küfür etmiş gibiydi 😂
GizemSultan Irem_28 bende şuan bu duyguları yaşıyorum bir hafta önce kalp atışını duydum doktorum ikinizde gayet sağlıklısınız 1 ay sonra görüşelim artık dedi şimdi sürekli vesvese geliyor acaba hala iyi mi aksi bir durum oldu mu acaba diye sürekli düşünüyorum 🙈
Irem_28 GizemSultan görüyorum ki yalnız değilmişim ama evlat başka birşeymiş çok baska bir sevinç ve çok baska bir korku
GizemSultan Irem_28 gerçekten öyle, doğmadan endişelerimiz başladı. Allah’ım hepimize sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah.
Buketkucuk Irem_28 ben bir sebebi olmadığı sürece stres yapacak kadar endişe duymuyorum ama her kontrole gidişte, bir sebebi olduğunda ister istemez stres yapıyorum tabii🙄