Ozzseda Kızlar dün doktora gittim daha önce düşüşün oldu için progestan verdi. Şimdi sabah içtim işyerindeyim öyle bi uykum geldi ki . İlaçtan dolayı mı acaba. 5+5 haftalığım ve kesemizi gördük dün 😊
Dilekcnkn Ozzseda evet malasef bende kullanıyorum doktorum uyku yaptığı için gece yatmadan önce almamı söyledi
Sarellem Ozzseda bende en başından beri kullanıyorum. Fakat vajinal olarak. Ağızdan alındıgında yan etkileri çok.
Hatice68 Ozzseda günde 1 alıyorsan akşam yatarken al ben günde iki içiyorum birini sabah birini akşam sabah içtiğimde illa bi saat uyuyorum geciyo ama senin oule bir imkanın yok galiba
Ozzseda Hatice68 evet canım günde 1 tane dedi vajina olarak kullanamadım ağızdan alayım dedim o da baya uyku yaptı en iyisi akşam yatmadan önce almak
emineuygurr Bende hem bal dönmesi hem halsizlik hem mide bulantısı yapıyor. Onu içtiğimde dışarı çıkıp ayakta durmam mümkün değil.
ebozbey Ozzseda benim hiç düşüğüm yoktu ama merdivenlerden tuvarlanmistim sert bir şekilde doktor ne olur ne olmaz diye bana fitil şeklinde verdi gece yatmadan kullanıyordum bir iki kullanıp bıraktım zaten
Ozzseda Ezgifatma2010 bulantı olmadı ama başım sersem gibi ve baya uykum var ama çalıştığım içim uyuma şansım yok şuan 😂
54_kubra Ozzseda bende kullandım çok yorgunluk ve uyku yapıyor ilk aylar hep yatıp uzaniyordum 😀 bu 2. Hamileliğimde vajinal fitil olarak kullan dedi dokdorum yan etkisi azalıyor biraz demişti ama gene yorgunluk halsizlik oldu.
Rabis01 Ozzseda benm doktorum yutma halsizlik uyku yapar gece yatmadan vajina icine yerlestir demisti ben o sekilde kullandim fitil olarak bence sizde yutmayin doktorunuza danisin bunu
Rabis01 Ozzseda bende fazla ileri ittiremedigim icin hep cikiyodu doktor kizdi falan maket uzerinde gosterdi fitil olarak kullaninca bir sure sonra kuruluk basliyor bazen esimden yardim aliyordum uzanin ayaklarinizi biraz kaldirin esiniz yardimci olsun daha kolay oluyor en azindan
bestesmom Rabis01 tamamen mi geri çıkıyordu benimde biraz boyle akıyor fitil geri ama tamamen çıkmıyor yanlış mı yapyorum acaba🙈
bestesmom Ozzseda ben haftalardır kullanyorum canım once haf şeklinde şimdi fitil olarak kullanıyorum kanamam olmuştu 8. Haftada senin tedbir olarak vermiş muhtemelen akşam içmen daha mantıklı yatarken.
Ozzseda bestesmom evet canım daha önce düşüşün olduğu için tedbir amaçlı verdi inşallah bu sefer bebeğim tutunur