EceveDenizinAnnesi Busebulut 34+5 teyiz. Doğum kanalında olduğu için midir nedir bilmiyorum ama hareketlerini çok sert hissediyorum artık😥 zorlamaya başladı. Erken doğum riski olduğu için 37yi görmeyi ümid ediyoruz. Sanırım yeri daraldıkça hareketleri daha net oluyor.
Busebulut EceveDenizinAnnesi yeri daraldıkça hareketleri azalıyor normalde seninki çok hareketli olduğu için öyle sanırım umarım sağlıkla ve zamanında alırız çocuklarımızı kucağımıza🙏
Busebulut Keremiko işte bazende böyle hareket etmeyip korkutuyor bizi😅 hayırlısıyla şu zmanlarıda atlatırız inşallah😊
socialmom0 Busebulut 32 33 de benimki de yavaşti hatta hastaneye gittim hissetmediğim için 34 un ilk günü hareketleri düzene bindi tekrar, kime sorsam bu dönemlerde olduğunu söyledi
Mutiess Busebulut Valla bende diyorum 30 haftalık olduk yeri daraldı herhalde daha sert hissediyorum hareketlerini 😂 sağlam vuruyor 😂
Mutiess Busebulut evet artık büyüdükçe yavaşlayacak yeri daralıyor hareket edemiyor yavrucuklar iki büklüm 🙈
KezibanUan Busebulut benimde oldu tam 32 haftalık tim 4 gün böyle sürdü sonra hareketlendi büyük ihtimal pozisyonunundan kaynaklıdır korkmayın bende nst ye girdim hicbisey çıkmadı
Bsmlh Busebulut simdi dr geldim cnm yerı daraldığı için sanırım biz hissetmiyoruz nst koydu o lastiklere vurdu durdu dedim evde susuyor burda oynuyor🙈