zeytinkiz Kubraylmz0 geçen geldiğinde almıştım bir çogunu şimdi sadece silikon mama önlüğü alabilirim 🤭
Umay1m Kubraylmz0 @elifmom2 ben daha önce geldiklerinde neredeyse hepsinden almıştım bence sizlerde alın BİM’e gelen ürünler baya kaliteli oluyor reflü yatağı anne yanı falan çok iyi 😂 araba ilk defa geliyor hatta onun fiyatı da bayaaaa iymiş 😂😂
zeytinkiz metehaninannesiii eşinizi yollayın erkek girince reyona biraz acılıyolar 😆 bizde eşimle gecen geldiği zaman gitmiştik tam acıldı biz gitmişiz reyon efsane kalabalıktı eşim hemen gitti alacaklarımızı doldurdu sepete sepette seçtik kalitesini begenmediklerimizi bıraktık 😆🤭 küvet takımı - reflü yatağı - babaynest - oyun halısı - almıştım begendim kalitelerini 👍🤗
metehaninannesiii zeytinkiz eşimin tanıdığı var kuzum bir gün öncesinden gider alırız geliriz artık valla o kalabaligin içine giremem eşimde girmez 😂😂😂😂
Esekoldurengunes Bizim 34. hafta bitmek üzere. Alışveriş faslını bitirdik, hiçbir eksiğimiz yok ama lastikli çarşaf ile kitap ve oyuncaklara bir bakarım fırsat olur da gidersem 😊
Kubraylmz0 Zeycannn sayfalar daha yüklememiş maalesef Google ile buldum ama net hali YouTube da varmış
Mydarling Kubraylmz0 Herseyimiz hazır sadece reflü yatağı almadım, normalde doğum tarihimiz 29 Nisan sat’a göre ama su azlığı ve tansiyon sorunumuz var sanırım bir iki hafta içinde gelecek miniğim o zaman reflü yatağına ihtiyaç olup olmadığını anlayacağım ona göre gidip alırız 🐣
mmk01 Mydarling bnde reflü yatağından istiyorum ama bazı insanlar benek içindeyken kayıyor yazmıştı tereddütte kaldım e bebekte aynısı 80 TL 100 TL emin olamadım
Meltemli Burcan35 bende o kadarlikken annem binden almıştı çoğunu kızmıştım daha çok erken diye sonradan iyiki almışsın demiştim 😀
zeytinkiz metehaninannesiii aşırı kalabalık oluyor malesef 40 kişinin kapıda kuyruk oldugunda şahit oldum 🤦
gamze1126 Mom0891 aynen kalitesi de güzel oluyor. su yıkama malzemeri filan uygun. bi arkadasa atmıştım dogumuna 1 ay kala gelmisti gene bime. babam aldi bana ben istedim dünyanın parasını verdim bu fiyata cok iyi ayni sey hepsi demişti. almasam burdan alırım dediydi. hatta al şimdiden bunlari dedi. daha hamile bile değilim gelir daha dedim o zaman da 😁
Gamzeee89 Azizinannesi2 bende ona baktım fiyatı gayet iyi ama kalitesi nasıl acaba gerçi bim öyle kötü ürünler getirmioda kararsız kaldım