Merve6521 Son 21 gün .. Ama çatı muayenesinde kanalın dar dediler tekrar bakacaklar belki sezeryan için gün alırız daha erken de gelebilir 😊 benimde geceleri karnım çok sertleşiyor bebek kendini bir tarafta topluyor sürekli , bir an önce sağlıkla gelirler inşallah 😊
Nisanurunannesi3850 Son 17 günümüz kaldı Allahın izniyle ne zaman gelecek bakalim kafasini kanala sokmaya calisiyormus miniğim hic resim fln alamiyoruz eli hep kafasinda🤗🌸 Kasık ağrıları bel ağrıları hergün dayak yemis gibi uyaniyorum ayaklarım fln sisti baya tuvalet mesaisini hic saymiyorum bile geceleri 3 saate bir kalkiyorum uykular haram oldu😂
1boy1girlmom_ Safiyecicek benim 22 gun kaldi hala bi degisiklik yok agri sanci da yok kaşıntıdan cok kötü oluyorum bende kan tahlili veriyorum normal cikiyor sebepsiz kasintilar
Msydn6 Safiyecicek ahh sonunda geldi Nisan 💕🤗🌸🤲🏼 10 günüm var inşallah sezeryanıma Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın
Bedis94- Safiyecicek benimde 15 günüm kaldı ama gelmeye niyeti yok kızımın dönmedi bile ne diller döküyorum ama nafile😁
Hypatia Bizim de 24 günümüz kaldı,nst de sancı çıktı,bekliyoruz bakalım,ilaç kullanıyoruz kasılma ve sancılar için.bebiş te iriymiş biraz,günümüzü beklicek olursak normal zor dedi doktor,bakalım ne olacak🙈 heyecan tavan artık😊😊
zeynepyesimd Safiyecicek normalde 27 günüm var ama sezaryen günü aldık 17 Nisana, kaldı 16 günüm.. haliyle korku heyecan hepsi karışık 🙈 zaten artık iyice zorlanmaya başladım nefes darlığım arttı hareketlerim iyice kısıtlandı, hissetmiyorum ama dün nst de biraz sancım da çıktı, hayırlısı bakalım
black8 BrcHmt kız bebek canım, tam 39+0′da sezaryen doğumla doğacak. 3760 gramdı kilosu 2 gün önce. Zamanında oluyor evet erken doğum durumu yok.