Ozgeszmn AylinCk tam olarak nasıl bir hisyi ilk hissesisiniz yani hareketi nasıldı tarif edebilir misiniz
AylinCk Ozgeszmn canım bildiğin hareket yer değiştirdi onu hissettim ve tabi kıpırtı gibi de oldu ❤️❤️
ebru23 AylinCk valla ilk bebegimde 20 haftada bi tekme hissettim sonraso 25den. Sonra durmak bilmedi simdi bekliyorum 12 haftalik daha
nazlielblll35 Mrb kızlar ben şuan 20+5 haftalık hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim .doktorum kıza benziyo ama kesin değil dedi. Inşallah önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrosona giricem ve belli olur 😊
nazlielblll35 @AylinCk arkası dönük değildi ama çok büzüldü çocuk ben stres yapınca meraktan doktorda kesin bisi demek istemedi yine açık kapı bıraktı 😊
HavvaMerve AylinCk İkinci hamileliğim ilk kızımı 20den sonra hissetmiştim ama şuan ikinci hamileliğim 16.haftada hissettim kızımı☺️ Bu kızım ablasına bakarak daha hareketli mesela 🤷🏻♀️🥰
nazlielblll35 @HavvaMerve benimde 3.hamileligim tatlım. 2 tane oğlum var 😂 o yüzden bu kadar merak heyecan tabi herşeyden önce sağlık 😊