nurbanusan Ben de 17 de hissettim ilk defa ama her zamam hissedemiyorum. Şu an 18 im. Öğleden önce hareketli oluyor, bi daha yok 😊
Omerhatice AylinCk oğlumda 18+2de hissetmiştim kizimdada 16+1de hissettim şu an 26 hactaligiz kıpır kıpır 😂
AylinCk Omerhatice bende hissetmek istiyorum artık uzanıyorum sırf hissetmek için ama kasılma ve karnımda bi yerde topaklanıyor gibi hissediyorum 😔
Nurr_1 AylinCk kızımı 17. Haftada hissetmiştim çok güzeldi 😇 şuan 12+0 bakalım Ne zaman hissedecegim💫
escmrk AylinCk 15 16da hissedenler için bende aynı şeyleri düşünüyordum ama kişiden kişiye değişiyormuş bu sıkma hiç canını 🥰
nurbanusan AylinCk ayy bence kasılma falan hissediyorsan az kalmış merak etme hissedersin bi kaç güne 😁 bi de kiloyla alakalı diyorlar ama ne kadar doğru bilemem, zayıf hamileler daha erken hissediyormuş
Lavinyaaaa AylinCk İlk gebelik olmasına rağmen 16+4 te ilk hareketini hissettim 😍😍 Şuan 19+2 yiz ve düzenli bi şekilde her gün hissediyorum yer değiştirmelerini yumruklarını tekmelerini nasıl bu kadar erken ve sürekli olarak hissediyorum bende hayretlerdeyim😁