AylinCk Merhabalar kızlar 19+0 haftalık hamileyim kızım olacak ikinci bebeğim ama hala hareketlerini hissedemiyorum net şekilde sizler ne zaman net hissetmeye başladınız. Ben ilk bebeğimi oğlumu 17 haftada net hissetmeye başlamıştım 🧿🧿🧿❤️❤️❤️
Serpilbb AylinCk benimki daha kendini tam göstermedi ama büyük ihtimalle kız dediler 18. Haftadayım ilk 16. Haftanın sonunda yatış pozisyonumdan dolayı içimde dönüşünü hissetmiştim 17. Haftadada pıt pıtları hissettim şimdi elimi koyuyorum daha güzel hissediyorum 🥰🥰
Omerhatice AylinCk oğlumda 18+2de hissetmiştim kizimdada 16+1de hissettim şu an 26 hactaligiz kıpır kıpır 😂
Nurr_1 AylinCk kızımı 17. Haftada hissetmiştim çok güzeldi 😇 şuan 12+0 bakalım Ne zaman hissedecegim💫
nurbanusan Ben de 17 de hissettim ilk defa ama her zamam hissedemiyorum. Şu an 18 im. Öğleden önce hareketli oluyor, bi daha yok 😊
AylinCk Omerhatice bende hissetmek istiyorum artık uzanıyorum sırf hissetmek için ama kasılma ve karnımda bi yerde topaklanıyor gibi hissediyorum 😔
escmrk AylinCk 15 16da hissedenler için bende aynı şeyleri düşünüyordum ama kişiden kişiye değişiyormuş bu sıkma hiç canını 🥰
nurbanusan AylinCk ayy bence kasılma falan hissediyorsan az kalmış merak etme hissedersin bi kaç güne 😁 bi de kiloyla alakalı diyorlar ama ne kadar doğru bilemem, zayıf hamileler daha erken hissediyormuş
Lavinyaaaa AylinCk İlk gebelik olmasına rağmen 16+4 te ilk hareketini hissettim 😍😍 Şuan 19+2 yiz ve düzenli bi şekilde her gün hissediyorum yer değiştirmelerini yumruklarını tekmelerini nasıl bu kadar erken ve sürekli olarak hissediyorum bende hayretlerdeyim😁