ozlemak42 pikachuu 🤣 sanırım benimde öyle ya eşin normal koktugunu söylüyor ben agir koktugunu söylüyorum 😁
Linasalamandre ozlemak42 ağzı açık bişey koyulmadıkça aslında içindekilerin hafifte olsa kokusu olmaz dolapta biraz daha idare edin gebeliktendir
ozlemak42 Linasalamandre hiç ağzı açık koymuyorum canım sadecee sebze meyveleri yerlerine öylece koyuyorum eveet öyle sanırım 🤷🏻♀️
prensimgeliyor @ozlemak42 maske takıyordum içine ıslak mendil koyuyordum açıyordum ben😀 kokmasın diye şükür geçti
Mom2525 ozlemak42 dolapla alakalı bir durum da değil dolabınızda süt peynir ya da yoğurt varsa ondan koku gelebilir size benim bunlara hassasiyetim oluştu ve başka odada dahi olsam dolabın açıldığını koku ile anlayıp kusuyorum henuz geçmedi 15. Haftamdayim
gmzcvk ozlemak42 hamileyseniz cok normal ben 6 ay boyunca ne bulasik makinesi ne buzdolabi kokusu ikisini de acamadim mutfaga giremedim, yemek yapmadim etli yemek yemedim resmen
ozlemak42 gmzcvk bende öyleyim ilk kizimda da aspiratör kokuyordu hiç yemek yapamadim hep birileri yaptı getirdi simdide oyleyim hep tost patates sebze yiyorum 🙄
gmzcvk ozlemak42 ben ilk 6 ayda 7 kilo vermistim cunku zorla yedigimi bile istifra ediyordum😔 ama cooook sukur gecti gitttiiiiiii 3.5 ay once oglusuma kavustum🥰🥰 darisi tum bu skntiyi yasayan gebelerin basina insallah
ozlemak42 Mom2525 evet kızımın sutleri ve yogurtlari var dışarıya koysam bozulur mecbur duruyor aslinda sut kokuyu emer derler ama bilemedim 🤷🏻♀️
Mom2525 ozlemak42 ondan olabilir maalesef mandal tıkayarak açın dolabı 🤣🤣 ben öyle dayandım iki hafta sonra annem geldi
ozlemak42 Mom2525 😟 bende işte ac kalmiycak kadar yiyebiliyorum patates haşlıyorum makarna bulgur tost ama birinin getirdigini yiyebiliyorum evde pismesin yeter ki