Smyy00 2prensannesi06 hayırlı uğurlı olsun inşallah 🥰 bu aralar hep 37 lerde doğuranlar görüyorum biraz korkuyorum 35 bitmek üzere benimde 😬
2prensannesi06 Smyy00 korkma canım zamanında gelsin inşallah bende ramazanda napcam diyordum ramazana kadar toparlanırım inşallah iyi oldu ☺️
Ikicocukannesi32 GFOK21 arkadasimda aciklik 4 cm le hastaneye gitmistik lavman yapmadilar ama dogum aninda kakasini yapmis yani
2prensannesi06 GFOK21 yok kız acıtmıyor popodan şırınga gibi su veriyorlar 🙂valla bende çok utandım Allah razı olsun hiç kmse bişey demedi 🙄
Ikicocukannesi32 GFOK21 canim lavman bir ilac korkma sonda acitiyor ama sezeryan da takiyorlar sondaji lavmani normal dogumda uygulanan bir ilac
GFOK21 2prensannesi06 evet onlar alışıktır zaten de üf nebiliyim insan tuhaf oluyo şu bilmediği ilkleri yaşayınca😬😬
Asyaaa94 2prensannesi06 aynı duyguyu heycani bende yaşıyorum hastene odasından yazıyorum meleğim kizm yanımda uyuyor heyecandan beni de uyku tutmadı 🥰
Eymenelif47 2prensannesi06 Maşallah Ya 😍 Bende 39+5 Beklemedeyim Meryem Ana Otunu Kaynanama Söylicem Suya Koysun Diye Doğumdan Sonra Hemen Çıkarsınlar Diye 🙈 Birşey Okudular Mı Koyunca Bunu Merak Ediyorum
2prensannesi06 Eymenelif47 canım netten bak teyzem şehir dışında içmedim suyunu ama ne okudu bilmiyorum 🤷🏻♀️
KayaSahinMoms 2prensannesi06 Benim de geçen hafta sancim çıktı ama acilmam olmadı sancıyı da hissetmedim. Doktor her an gelebilir bekle dedi ama hâlâ gelen giden yok ben de 37+5 oldum.
2prensannesi06 Blghly ben içmedim çünkü teyzem başka şehirde sadece suya koydu ama ne okudu ne etti inan sormadım hiç ☺️