minikturta Ayy hanımlar ağlamak istiyorum 24+2deyiz biraz önce minik turtam oynarken karnım da böyle bi şekillenip oynadı ve gözümle gördüm 😍😍😍🥰🥰🥰😭😭😭 Göz yanılması değil-dir diye düşünüyorum 🥰 Rabbim herkese versin böyle bir mutluluğu 😍😍
gamzosgamzos minikturta degil canım bende 23.haftalarda distan gormeye baslamistim 😍 o heyecani hic unutmuyorum 😍
Miumiu minikturta Ayy ben de 25+4 üm oğluşum babaya düşkün olucak heralde😂 Eşim karnıma konuşmaya başlayınca nasıl hareketleniyor dışarıdan izliyoruz resmen karnımı😂😂🙏🏻💙
Minnos_42 minikturta yaaa biz de 23+4 teyiz ve bende yarim saattir bebeğimin hareketlerini izliyorum ilk defa dışardan görüyorum ve çok güzel bı duyguuu 😍😍
gamzosgamzos minikturta yaaa evet o tekmeler ozellikle dogum yapalı 15 ay 11 gun oldu o kadar ozluyorumki 😍
SudeSelennnn Normalde kızlar nazlı olur derler ama benim oğlum çok nazlı yanlız kaldığımızda hareket ediyo baba elini koyduğu anda duruyo 😂 32. Haftadayım bide
minikturta SudeSelennnn ay aynen aynen benimki kız ama ben herseyini görüyorum babası elini koyunca hanımefendi ortalıktan kayboluyor babası elini çekince oynamaya devam diyorum bu çocuk senden çekiniyor 😀😀 Rabbim kurtarsın az kalmış 😍
SudeSelennnn minikturta Amin inşallah cümlemizi 🙏 bakalım doğduğunda Görecez babayami anneye mi düşkün olacak paşamız 😂😂
gamzosgamzos minikturta çok şükür canım darısı sizlere olsun inşaAllah 🙏😍 elhamdülillah çok guzel tabi zor ama guzelligin yaninda zorluk tirnak gibi kaliyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin😍
minikturta SudeSelennnn ya bisey deyim mi erkekler hep anneye düşkün oluyor ne olursa olsun benim yeğenim tam bir anneci 2 yaşında onsuz tuvalete bile gitmiyor 40 kurban oluyor annemmmm diye 😂
minikturta Miumiu ay ne güzel bizimki kaçıyor 😀😀😍 akli başına gelince belli eder kendini kime düşkün olduğunu ama bana biraz sana düşkün olur gibi geliyor 😀
Miumiu minikturta Oğlan anaya kız babaya düşkün olur derler ama bakalımm 😂sağ salim gelsin de minişleer🙏🏻🐣💙
Merve1455 Miumiu oğlanlar küçükken anaya büyüyünce hanıma düşkün oluyor bu kısım beni biraz üzer😁( kıskanç kaynana olacağım galiba🙈)Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Miumiu Merve1455 Hahahaha ben de biraz kıskanç olabilirim sanırım 😂 Ama ben iyi bir kayınvalide olacağım ya kendim çok çektiğim için 😂
Morvy Bebegimibeklerken1 bende bugün tam 18 haftalık oldum bu hafta bende hissediyorum içerde bişeyler oynuyor gibi hissediyorum hatta bazen oynadığında elimi koyuyorum elimle bile hissettim bebekmidir acaba bilemiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz☺️