Kadercisi Öncelikle sağlıklı geceler arkadaşlar … 🙏 Konya da olup detaylı ultrason yaptıran , memnun kalıp fiyatlarını hatirliyanlar var mı aranızda acaba ona göre değerlendirme yapicaz da 🙈🙈🙈
Eminos123 Kadercisi canim konyadayim 20 haftalik oldum devlet hastanelerinde ücretsiz yaptirabilirsin herhangi bi kadin dogum doktoruna randevu al o seni yonlendirir sehir hastanesi bana cok yakin orda yaptircam oglumdayken tip fakultesinde yaptırmıştım ali kemal belviranlidada yapiyorlar ve hepsine hoca bakiyor ucretsiz
Eminekrem42 Kadercisi ben Ali Kemal belrivanlı da ücretsiz yaptırdım.her sorduğumu cevapladı her şeyini tek tek söylediler gayet ilgiliydi
Elif_s Kadercisi ben bugun yaptirdim buyuk sehir hastanesinde doktorumda orda oldugu icin orda yaptirdim 250 tl
Kadercisi Eminos123 Canım sağol öncelikle . Bayadir devlete randevu almaya çalışıyorum . Nasıl olduysa bugün alabildim bı doktora çok şükür . Direk randevu aldığım doktor yönlendiriyor hemen alıyorlar mı detayliya yoksa gün falan mı veriyorlar acaba 🤔
Fatmanurvehashas Eminos123 detayli ultrasonu yaptirdiniz mi acaba? Sehir hastanesi baska yere yonlendiriyo dediler ya da mhrs den arayip onun icin ayri randevu alin diyorlarmis herhalde. Ben de normal bi doktora randevu aldim da ona gore 15 temmuza gideyim dedim
Eminos123 Kadercisi tip fakultesinde gun vermislerdi detayli icin 2 yil once ali kemal belviranli ayni gun aldi detayliya sehir hastanesini bilmiyorum siz nerden aldınız randevuyu
Sureyya_beren Kadercisi ben geçtiğimiz hafta gittim doktor yönlendiriyor ama orda sekreter perinatolojiden randevu almak gerektiğini söyledi. 19 haftadan sonrasına almak gerekiyormuş
Kadercisi Eminos123 bende şehir Hastanesi’ne aldım bu akşam .Detaaylı için yönlendirdiklerini bilmeyerek almıştım çok da iyi yapmışım 🙈
Fatmanurvehashas Kadercisi seir hastanesinde yaptilar mi acaba detayli ultrasonu? Ben de oraya gidicem de
Kadercisi Eminekrem42 canım iste bu aralar randevu sistemi epeyce sıkıntılı ugrasmissaniz gormussunuzdur ilk defa randevuya denk geldim inan ki . O da şehir hastanesindeydi . Aylık kontrolümuzu yapan doktorumuzda şehir hastanesinden bir doktoru tavsiye etti tabii ona bulamadım randevu ama sizin dediğiniz gibi bir ümitle gidicem belki yönlendirir vs. diye
Eminekrem42 Kadercisi randevuyu bende bir buçuk aydık alamıyorum özel hastaneye gidiyorum.ama Doğuma az kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum
bebegimin-kokusu21 Elif_s merhaba, bir şey sorabilir miyim, detaylı ultrasona girileceği zaman sadece detaylı ücreti olan (250) mi ödeniyor yoksa ayriyeten muayene ucretide ödeniyor mu acaba?
Ezgifatma2010 Başkentte prof Emel Ebru özçimene gidiyorum detaylı ultrasonu da kendisi yapıyor 300 muayenesi ama 260 ödüyoruz eşimin çalıştığı kurumla anlaşmasından dolayı çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Kadercisi Ezgifatma2010 ismini çok duydum canım Emel hanimin . Devamlı kontrollerinizi yaptırdığıniz doktorda o sanırım dimi doğru anladım
Kadercisi Elif_s devlet veya özel canım . Hiç farketmez fiyatları bilip istişare etmek istedim .Tabi bide ilgi … Basaranlari düşünüyordum işin açığı biraz fiyat kıyası yapıyım bir de ilgi alaka ne durumda sizlerden duymak istedim …