Minisi Daha yeniyim bnde 7.haftadayım ama göğüs ağrısından duramıyorum yıkanırken bile dokunamıuorum liflemek için o derece ağrıyor sızlıyor 🥲
Emirle Best11 hayatın gerçekleri canm 😊2 çocuk doğurdum emzirdim 3. Olck emzirmeden sonra zayfldm hep baya küçüldü yani ama dedğin gibi sarkıyoda 😏
ikiponcik_annesi Best11 ben iç çamaşırcıdan almış bulundum kullanımı rahat ama dediğim gibi kalitesini beğenmedim idare ediyoruz artk az kaldı zaten doğumdan sonrada emzirme atletine geçeriz 😁
Best11 ikiponcik_annesi olsun geçici idare etsin de göbek gidince rahatlarız diye düşünüyorum. Bi de benim oğlan sürekli sağ kaburgama tekme atıyor batma hissi de eklenince işkence😐
ikiponcik_annesi Best11 ahaha yok bizim popo geliş duruyo ayaklar hep aşağılarda bende o yüzden tuvaletten geri gelemiyorum bazen öyle sert tekmeler yiyorum ki cok tuvaletim gelmiş hissi veriyo ama öyle olmuyo 🤭
Best11 ikiponcik_annesi 😁 tuvalet olayi da cok tedirgin edici insan dısarı cıkmaya korkuyor ama sabredeceğiz. Bir an önce kavuşalım 😘
Ravzamuhammed Best11 ben tarttım ayıptr demesi bi urde görüp denemiştim 3 kg çıktı 😂 gögsüm den dolayı koluncum sürekli ağrıyo öncedende büyüktü dahada büyüdü 😂
ikiponcik_annesi Best11 kimse benle dışarı çıkmak istemiyo senin sürekli tuvaletin geliyo diye 🙈😁😁 napalım idare edicez artk 😇
Ravzamuhammed Best11 valla ünitenin üstüne indrdm tartıyı otrdm önüne çıkarttım iksni üstüne indrm 😂izlediğim videoda öyle yapıyordu 😂😂😂
AsyaHavva Best11 aynı dertten muzdaribim sürekli elimle kaldırmak zorunda hissediyorum kendimi ne yapsam olmuyor 😭
Sumeyye1134 Best11 ben de sporcu atleti kullanıyorum yoksa karnıma baskı yapıyor bebişi rahatsız ediyolar gibi geliyo 😅