SibelGk Kızlar aranızda Mersinli olan Mersin’de yaşayan varmı ? Yeni açılan hastanede Doğum yapan belki arkadaş olurız😊
Fasulyeninannesi SibelGk Tarsus’tayım ama her hafta annemi görmeye Mersin’e geçiyorum arası 20 dk Mersin’de en iyi doktor forum yaşamda Ahmet ışıktan kızlar gözünüz kapalı gidin ben Tarsus’ta Doğum yapmayacak olsam kesin Ahmet beye giderdim 🙏🙏👼🏻👍🏻🤰🏻
nsyldz Kayinvalidem mersindeler o yuzden bende orda dogurmayi dusunuyorum nasipse 😊 orda doktor hastanede arastirmam lazim daha 11 haftaliigiz ama 😊 onerdigin doktor hastane varmi
CaglaYusuf nsyldz Kendi doktorumu önerebilirim şuan bende ona gidiyorum baştan beri doğumumuzuda orada yapacagız inş🤰🏼💞
SibelGk nsyldz bende şuan 9+4 düm ilk dpgumum Mersin üniversitesinde oldu Hüseyin Durukan şimdi yeni hastaneyi düşünüyorum bende doktor bilmiyorum
NazLByrmgLuu CaglaYusuf canım bende ortadoğuya gidiyorum ama biraz maliyeti yüksek siz ne kadr ödüyorsunuz muayene ücreti
nsyldz CaglaYusuf aaaa bu doktora gitmistim bi kere hamile degldm ama o zaman duzensizligim icin gtmistim ilgisi guzeldi begenmistim 😊😊 muayene ucreti ne kdar 65 vermistim sanırım
CaglaYusuf Şehir hsatanesini hiç düşünmedim ilk modern tıp merkezine gittim gebeliğimi öğrendiğimde sonra yenişehire geçtim