Cigdem-e Esss58 benimde 5. gebeligim bitane oğlum var diger 3 tane dusugum oldu simdi cok sukur 12+4 oldum . Oglumu erken hissetmistim bu nazli heralde 😊😊
Zeynep_99 tugcemre vallah bizde 17+2yiz ama bende hissetmiyorum hareketleri 4 gozle bekliyorum hissetmek icin
Kvsraykt Cigdem-e İkinci gebeliğim 14 haftada hissettim böyle bir dokunuş şeklinde sonrasında her gün değil ama ara ara hep hissediyorum
Cigdem-e Kızlar cevap veremedim bugun kusura bakmayin doktora gittim ikili tarama kan sonucum icin biraz canım sıkıldı oyuzden giremedim
1Anne2Bebek1Kopek Cigdem-e ilk gebeligim de oglum 16+3 de hissettim suan 17+0 daha bugn hafif bi yokladi kizim🤭 oglum gunduz uykusuna yatinca uzaniyorm anca o. Zaman hissediyorum
Zynpfdnlyd Cigdem-e Cigdem-e canım çok var böyle ultrason düzgün kan testi hatalı diyor sapasağlam doğuyor asla stres yapma rabbim sağlıklı evlat versin çevrede de çok var diye hiç yapmadım ben çok yanılma oluyor cinsiyet öğrendin mi pekk
Cigdem-e 1Anne2Bebek1Kopek ultrason normal cikti ama kan testi sıkıntılı bazi degerler yuksek cikti canim. Doktor yaş danda olabilir bebektede sıkıntı olabilir oyuzden yaptirdim yurt disina gidecek olan testi
1Anne2Bebek1Kopek Cigdem-e simdiden sikma canini o zaman tarama testi nasil olsa bence hersey temiz gelicek merak etme❤️
Cigdem-e Zynpfdnlyd Zynpfdnlyd hepimize inşAllah canm. Cinsiyetten cok emin olamadi soyledi dün ama emin degilim dedi 😊 bemde hocam test icin uzuldum bari cinsiyette istedigimi deseydin mutlu olurdum dedim 😊😊 şaka biyana erkege benziyor dedi ama tam anlamiyla emin degil. Bu yaptirdigim kan testinde garanti cinsiyet soyluyorlar canm
Zynpfdnlyd Cigdem-e ondan önce tahminde bulunmusmuydu ben hissediyor um canım sizin bebek sağlıklı takma kafana çok oluyor öyle