Cigdem-e Somersmom hadi darisi bana 😊😊😊 ama benimki sanirim cok narin ve inatci ne cinsiyetini gosteriyor nede hareketini hissettiriyor 😊😊😊
Somersmom Buketkucuk cinsiyetin netleşmesini 21 e kadar bekledik biz de . Hala da şüphe içindeyiz 😀 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Cigdem-e Buketkucuk onuda gostermedi😇 gecen hafta ikili taramada gosterir belki dedik gostermedi . Yarin kan tahlilimn sonucunu gostercem.doktora ultrasona sokarsa belki gosterir diye ümit ediyoz. Özellikle eşim cok merak ediyor 😇😇 siz kacinci haftada ögrendiniz
Buketkucuk Cigdem-e ikili taramada %90 kız denildi, 16.haftada %99 kız denildi ama kesin değildi ancak 22.haftada detaylı ultrason da %100 kız diyerek kesinleşti nazlıydı bizimki🌼 Belki sizin de nazlı bir kızdır🧡
Cigdem-e Buketkucuk agzinizdan bal damliyorrr 🥰🥰 Allah once saglikli hayirli evlat nasip etsin inşAllah ama Allah biliyor kız cok istiyorum. Bitane oğlum var birde kız olsa fenami olur 😊 buarada Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşAllah 🤲
Buketkucuk Cigdem-e neden bilmiyorum ama içime doğdu nazlı bir kız gelecek sanki, hissettim🤍 Öyle hissettiklerim pek çıkmaz ama inşallah önce sağlıklı sonra gönlünüzden geçen olur🙏🏼
fatmacos Cigdem-e ben 1 2 defa hissettim bariz belliydi ama tabi 20 den sonra ki kadsr net değil kendinizi dikkatli dinlemeniz lazım hissetmek için şuan 14+4 üm 2 3 defa hissettim
zerana Cigdem-e aşırı abartı. 2. Gebelikvdahi olsa 14. 15 ten önce imkansız. İlkinde 23 ü bile buluyor
sevdeduruu İkinci gebeliğim 12.haftada hissetmeye başlamıştım 14te bile hareketler çok netti her vücut bir degil sanırım☺️
Esss58 Cigdem-e 2 tane yaşayan çocuğum var birde 7 aylık hamileyken kaybettim. Toplamda 4. Hamileliğimi yaşıyorum 12+3 haftalığım hissetmek mümkün değil bence ben hissetmiyorum 3. Bebeğimi bile 16 da hissetmiştm tam olarak. 🤗😍
Cigdem-e Esss58 benimde 5. gebeligim bitane oğlum var diger 3 tane dusugum oldu simdi cok sukur 12+4 oldum . Oglumu erken hissetmistim bu nazli heralde 😊😊