Badeninannesii eda2242 Rabbim saglıklı bi şekilde yavrunuza kavuşmanızı nasip etsin inşllh🙏allahım bizlere de meleklerimize kavuşmayı nasip etsin saglıcakla gelsin bütün yavrular🙏❤
eda2242 Smnerdgn33_58 inşallah teşekkür ederim 🙏🏼 az kalmış zaman çabuk geçiyoor yaa göz açıp kapayana kadar geçiyoor inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰
bambam_betty eda2242 ay ne heyecanlı ya. Allahim biz sabırsız hamilelere de nasip et yarabbim bu günleri 🙏
bambam_betty eda2242 inşallah hepimiz sağlıkla alırız babylerimizi. Hayırlı evlat olsunlar. Şimdiden sana da geçmiş olsun güzel anne🤍🌸
leylosule eda2242 tam olarak aynı hisleri yaşıyorum. Hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyım. Cuma günü sabahtan bizim de 👼🏻
eda2242 leylosule bol bol dua okuyorum içim açılsın diye ama yinede dayanamıyorum heycandan 😅 evin içinde kimsecikler beni anlamıyor diye geziyorum napalım🤷🤷
leylosule eda2242 ben de çevremdekilere hep meryem suresi okutucam doğum sırasında. Onların yanımda olduğunu hissetmek bana iyi geliyor inşallah kolay doğumlarımız olur ❣️
Evlataski Buse_124 amin inşallah kardeşim hepimiz sağlıkla kolay bir doğumla Salih sağlıklı bir evlatla doğumumuzu yapalım inşallah
Linam6868 eda2242 Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insaAllah canım bizleri de unutma duaların da🙂💖
eda2242 Linam6868 inşallah allaahım amin 🙏🏼 Tabikide dilimde kalbimde hep dua vaar kaç gündür bütün anne adaylarına okuyorum 🙏🏼🤗