Nrcncglyndrl Markası predictor olan erken gebelik testi aldım üstünde 6 yazıyor ama 7 8 gün önce yapınca sonuç verir mi acaba 🙇♀️😫
[silindi] Nrcncglyndrl merhaba ben sanırım erken döllenme yaşadım. Aynı testten öylesine yapmıştım 10 gün kala öğrendim hamile olduğumu. İsterseniz yapın negatif çıkarsa adete 3-4 gün kala tekrar yaprsınız :)
gizemozdemir1990 Nrcncglyndrl muhtemelen gebelik yok, olsaydi cok silikte olsa cikardi diye dusunuyorum
magnolia_ Nrcncglyndrl yap varsa cıkar canım yani bana öyle olsu ben rüya gördüm adetime 10 gün vardı Aldım gün ortasıydı hemen yaptım cıkdı eğer döllenmen gerçekleşmişse çıkar kuzum
Merve1455 Bende 5gün önce yapmıştım markasını hatırlamıyorum ama çizgi falan çıkmadı. Sonra kan testi yaptırdım beta 53 çıkmıştı yani hamileydim. Ama benim adete bir hafta kala bi lekelenmem olmuştu ve tutunma kanaması olduğunu düşündüm ki öyleymiş.
Nrcncglyndrl magnolia_ ya gerçek mi bende gece rüyamda gördüm gerçi hani beklenilen bişey ama çok etkilendim sabaha namazına o rüya ile uyandım Rabbim hayırlara vesile olsun 😥🙈
magnolia_ Nrcncglyndrl hadi hayırlısı bak şimdi bende merak ettim lütfen paylaşırmısın sonucu ☺️ İlk bebekmi olcak hayırlısıysa
Nrcncglyndrl magnolia_ ikinci çizgi çıkmadı ilk Bi gölge gibi görür oldum sonra yok oldu adetim geçerse belki yaparım hep böyle oluyor 🙇♀️
magnolia_ Nrcncglyndrl darlanma kuzum geç döllenmedir belki Allahım gönlüne göre versin tez zamanda kucağını doldursun sağlıkla işallah 🙏
MerveSglk95 Nrcncglyndrl adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verıyor o testler daha öncesinde vermez belkıde o testin ölçün yapabılecegı kadar yukselmedı beta erken yapmışsınız