melzey Bim ben Philips maraton ve robot süpürge kullanıyorum. Robotun markası da i-robot. Eğer büyük süpürgen varsa mutlaka robot al derim. Kendine bu güzelliği yap çok rahat edeceksin. ☺️
Bim melzey malesef yeni evliyim, sol süpürge ile idare ettik ama süpürge şart artık…yoksa robot alırdım kesin😇
Hafise Bim valla sırf senin için kalktım baktım 😁 ben cok memnunum evlenirken aldım evdeki bütün eşyalar fakir marka mutfaktaki çaycı kahve mak tost makinesi vs . Süpürgesi de güzel torbası da uygun fiyatlı satılıyo
Bim Hafise canım benimmmm hakkını helal et 🙏🙏 yeni evliyiz dik süpürge ile idare ettik ama artık olmuyor bebek olunca daha şart oldu ❤
Dilek94- Ben Arçelik toz torbasız bir modelini kullanıyorum annemin evinde kullandığı süpürge çok çok iyiydi bende hiç philipse falan o kadar para vermek istemedim harika bir çekişi var haznesini çıkar dök çöpe mis gibi rahat.
Nelmali Bim samsung toz torbasız kullanıyorum a101e geliyor arada çekimi cok iyi temizlemesi kolay kedi tüylerini bile çekiyor
nurdane3504 Bim ben çeyiz zamanı set olarak almıştım korkmaz marka çok memnunum çok güzel çekiyor torbalı değil direk toz haznesi var
Hafise Bim helal olsun 😁 ama cok aşırı pahalı alma derim ben normal fiyatlı da bişe alınabilir benmki setin içindeydi şuan kaç tl bilmiyom
[silindi] Bim arçelik kullanıyorum cok memnunum ama şimdi robot süpürge aldım büyük süpürgeyi açmıyorum bile tavsiye ederim
minikbaby06 Bim Philips maraton kullanıyorum memnunum torba ile uğraşmıyorsunuz işiniz bitince çöpe döküyorsunuz bitti baya pratik yani bide robot süpürgem var o resmen yüzyılın icadı
Seda-34 Bim Rowenta’nın RO7286EA model süpürgesini kullanıyorum yaklaşık 2 sene oldu alalı çok memnunum. Sesi az. Aparatları çok kullanışlı halının kıllarının dibine kadar inebiliyor halı başlığı sayesinde. Halı çırpmaya hiç gerek kalmıyor tavsiye ederim
Booncukk Bim herşeyi kenara attın ve gidin kendinize bi Dyson alın. Süpürge diyince bunun babası Dysondır gerisi yalandır. Almişkende kablosuz alın. Rahatlığın temizlığın tadını çıkarın. Dyson v8 animal en uygunu 🤌🏻