metehaninannesiii Bim sesi rahatsiz edecek sekilde cikmıyor ama çekiş gücü çok yüksek halıyı yerinden kaldırıyor
Mbuse Bim Rowenta Ro7695ea silence force cyclonic diye geçiyor. şuan var mı bilmiyorum ama çok memnunum 🌸
Bim metehaninannesiii bütçe acıdan benim için çok iyi …bi de torbasını ne sıklıkla degistiryorsuz siz
metehaninannesiii Bim ayda 1 evin temizliğine bağlı annem her gün cektirirdi ayda 1 yada 1.5 ayında dolardi
Bim Hafise baktım şimdi hafise hanım, süpürgeyi kullanırken zorlanıyor musunuz…guzel bir ürüne benziyor
Yasminnnnnn Bim Philips power pro city kullanıyorum fiyatı 980 civarıydı en son ve çok memnunum çekim gücü falan çok iyi
Dry34 Fakir toz torbasız 2,5 yıl olacak ara sıra filitresini temizler yıkar kuruturum. Hala canavar halıyı yerden kaldırıyor. Memnun kaldım bu süreçte hergün süpürge yaparım genelde
Hafise Bim valla sırf senin için kalktım baktım 😁 ben cok memnunum evlenirken aldım evdeki bütün eşyalar fakir marka mutfaktaki çaycı kahve mak tost makinesi vs . Süpürgesi de güzel torbası da uygun fiyatlı satılıyo