derya_tatli Selamm kızlarr ☺️ Buyrun sohbet yapalımm 😊 Ben bugün 5+3 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim 5+6 da gidicem inşallah 😍 keseyi görür kalp atışını duyarım inşallah 🤲🏻 Sizler kaç haftalık hamilesinizz ? 🥰
Asafimmm derya_tatli inşallah canım 6 hafta olduk 😍 keseyi gördük ama nasipse cumaya bebegide görürüm inşallah
citlenbigim2212 derya_tatli bizde 6+1 deyiz bugün çok şükür cumartesi keseyi gördük nisanın 10 umda kalp atışı için randevu verdi doktorumuz
Mom0891 derya_tatli evet canım gittim kesem ve bebeğimin eşi gözüktü 15 gün sonra yani 8. Haftamda kalp atısını duyucaz inşallah.Kahverengi akıntım gelmişti çok az doktorum progestan 200 mg günde 2 kere almamı istedi onu kullanıyorum. 😊 
derya_tatli Asafimmm bulantıyı bilmiyorum ama öğrendiğimden bu yana sık sık idrara çıkıyorum 🙈 bulantılar da belki 6-7 haftadan sonra başlar canım
Asafimmm derya_tatli bol su tükettiyoruz normale göre bendede oluyor oo normal galiba 🤭 baska belirtilerin varmı canım
derya_tatli Mom0891 hadi inşallah sağlıkla duyarsın canım 🤲🏻 Kahverengi akıntı tutunurken görülüyormuş. Bende 3 gün sonra gidicem inşallah hayırlısıyla görürüm canım zaman geçmiyor sanki 🙈 Mom0891
derya_tatli Asafimmm Asafimmm galiba canım 😊 başka halsizliğim var sürekli yatıp dinlenmek istiyorum . Bir de aradan karnımda anlık ağrılar oluyor ama hemen geçiyor. O normal mi acaba
vostagram derya_tatli evet benimde oluyor hemen geçiyor ayaklarımı uzatınca yada kendime çekince normal dediler ama
ebru_d_ Benim reglim sürekli duzensiz oluyor reglime göre 7+5 im ama ultrasonda görünen öyle değil maalesef, geç döllenme olduğu için bugün kontrole gittim daha keseyi yeni gördük 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim ins duyarız bakalım 🙏🏻
ebru_d_ derya_tatli Yani bugün bakmadık maalesef ama şöyle soylim benimki geç döllenme adetim 8 gün gectiginde 718 di 3 gün sonra tekrar yaptırdım 2700 lerdeydi şu an 10 bini geçmiştir sanıyorum 🙏🏻