papatya56 nlycltk Sımdıde sarı akıntım oldu adet oldum sandım en sonda delırcem esımde bana kızıyo kendını yıprattın dıye elımde degıl ister istemez aklıma takıyom
nlycltk papatya56 bişey diyim mi dün de bende oldu o yoğun böle adetim geldi dedi baktım az bi sarı renkte koyu kıvamlı akıntı geldi bu kadar tesadüf mü olur 😒
papatya56 nlycltk Bende adet olursam doktora gıtcem enfeksıyonum var mı dıye internettede sarı akıntı hamılelık belırtısı dıyo anlamadım hıc bısey 🤷🏻♀️
papatya56 nlycltk Bende sanmıyom var dıye gecen ay adetımı gec oldum ya ordan bıraz umıtlennyorum belimde kopcak sankı agrıyo
Bfduam papatya56 midem benimde bulanıyordu, hala öyle psikolojik niye olsun ki, belki farklı sebeple bulanıyor, ama bulanıyor sonuçta.
papatya56 Bfduam Ikı üç gundur bulanıyo sahur yapmadım mıdemın bulantısından anlamadım hıc bısey🤷🏻♀️
Bfduam papatya56 bu ay.ben elendim gibi, inş seni bekliyoruz, olmazsa da canıncanın sağ olsun, bi dahaki aya inş.
papatya56 Bfduam Benim doktorum ıdrara gec gecıyo demşsti ılk kanda bellı olur demişti dedım yapmıcam test kendımı tutamadım yaptım bılseydım bu kadar uzulcem yapmazdım adetımı beklerdım