papatya56 Bfduam Benım diğer bebekte reglden uc gun sonra yaptım cok sılık çıkmıştı belkı idrara gecmemıstır cok zor ya olana kadar stres olduktan sonra stres bısey olcak mı dıye
papatya56 Bfduam Yok canım yapmadım her ay adet oluyodum dedım yapmıcam esım zorla yaptırdı bı baktım cıft çizgi oldu silik cıkmıstı uc gun gectıgı halde oda dustu
Bfduam papatya56 geç döllenmeymiş belki. Geçmiş olsun canım kaç haftalıktı düştüğünde? Rabbim sağlıkla verir inş yine.
papatya56 Bfduam İlkinde dıkıs atılması lazım dedı ıkıncısındede genetıge gıttım kan pıhtılasmam cıktı
nlycltk papatya56 aynen bende bırakcam artık ya yoruluyor insan artık Allah’ın vardır bi bildiği ne diyetim olacağı zaman vardır belki
papatya56 nlycltk Aynen canım kafama takmıcaz belirtilerim vardı bekliyorum olcak mıyım dıye gecen ay hastalandıgımda hiç bı yerım agrımadı goguslerım kasıklarım agrıyo
papatya56 nlycltk Benımde iki gundur mıdem bulanıyo sol kasıgım cok agrıyo ınsallah vardır gec dollenme olmuştur ıkımızınde🤲🏻
nlycltk papatya56 acaba psikolojik olarak mı bulantı falan ettim dedim bende inşallah da pek ümidim kalmadı 😌
papatya56 nlycltk Bende test yapınca çıkmayınca dedım psikolojikmen mı mıdem bulandı ıkı gundur oruçlu oldugum halde iştahım yok
nlycltk papatya56 benimde öle dedim kendi kendime mi ettim acaba fark etmedim şimdi bile iştahım kalmadı şimdide öğrendim sanki gelcek gibi geliyor çözemedim bu işi 🤗
Bfduam papatya56 midem benimde bulanıyordu, hala öyle psikolojik niye olsun ki, belki farklı sebeple bulanıyor, ama bulanıyor sonuçta.
papatya56 nlycltk Sımdıde sarı akıntım oldu adet oldum sandım en sonda delırcem esımde bana kızıyo kendını yıprattın dıye elımde degıl ister istemez aklıma takıyom