MTKutay Deletedmom0067 nasıl yaptınız doğum yaptıktan sonra soğanı ortadan ikiye bölüp gogsunuze mi surdunuz
Deletedmom0067 MTKutay evet annem getirmisti sagolsun yoksa unutmustum ben surduk gogsume bebegi emzirmeden sildik
YoremBal Bunu bende duydum ama bunu yapıp çocuğum benden tiksinir mi demektense tüp çikolata sürücem daha hiç emzirmeden o ağrılarınızı çekerken sürülmesi gerekiyormuş ki daha sonrasında acınız olmasın diye koku riskide yok
Rumessa İlk emzirmeden önce soğan sürülüyor. Böylece göğüs ucu yara, çatlak olmuyor. Teyzemden biliyorum. Bebekte hiç rahatsız olmadı soğandan emdi öylece. Henüz ben uygulamadım ama doğuma giderken alıcam yanıma soğanı😂
MTKutay Rumessa ya benim anlamadığım soğanı ortadan ikiye bölüp direk gogsumuze mi surecez yoksa böyle ezme sulandirma işlemi filan mi yapcaz
Elif1ekim MTKutay valla annem soğanı sürecek sonra zemzem suyu surecekmiş hazır yani bizim annem garanti diyor inanamazsan olmaz diyor bende kırılkırılmasın diye tamam diyorum
Maliefem MTKutay ben yazdım canım ordan gördün herhalde ben sürdüm göğüsüm çok kötü sızlıyordu memeyi verirken sürdüm 20 dk durdu sonra duş aldım duş jeliyle iyice yukadım lansinoh göğüs kremimi sürdüm ve tuttu ama iyice tıka yoksa kokudan rahatsız oluyor
Arven MTKutay Yaralar oluşmadan kökten kullanırsanız zaten hastanede bir aksilik olmazsa 1-2 gün kalıyorsun maksimum eve gelince denemeye başlayabilirsiniz
Denizim MTKutay soganin suyu antibiyotikngibu etki yaparmis gogus ucunu beslermis banada oyle surduler ama sahsen ben kokusuna kaylanamazmisim gibi geliyor😁
Damlablgn Ben soğan sürmedim çocuk kokusundan tiksinir diye ama Doğum yapmadan önce lansinoh alıp sürdüm hep zemzem suyu falan da içirdiler ama yine de yara oldu ama göğüs ucu kalkanları var her emzirmeden sonra lansinoh sürüp onları taktım o nemli kalmasını sağlıyor hemde üstüne hiç bişey giyemiyorsun o acıya yanıyor çünkü onu alınca rahat ettim bu şekilde hem kremin hemde Kalkan’ın faydası oldu her ihtimale karşı olursa yara diye yazmak istedim aklınızda bulundun şimdi 21 günlüğüz 1 haftada geçti yaralar diyebilirim 😊
MTKutay Damlablgn ay çok teşekkür ederim ama kalkan kullanmak bana mantıklı gelmedi sonuçta bir yara hava aldıkça iyileşmez mi. Kalkanla nemli kalır o bölge ve sanki yara geç iyileşir gibime geliyor ama tabi siz daha tecrübelisiniz😊
Damlablgn Bide evet yara çok kötü oluyor ama o kadar korkmayın o emsin diye dayanıyorsunuz merak etmeyin 😊
MTKutay Damlablgn en büyük korkularimdan biri diyebilirim ama insallah hiç yaşamayan annelerden olurum😊