Ebru6161 Asafimmm Merhaba ben manisada oturuyorum ama şuan doğum icin ailemin yanında trabzondayim 🙋🏻♀️
Ayca00 Asafimmm merhaba canım bende Manisa’da oturuyorum ☺️ Grand Medical Hastanesinde Belgin Koçak Yurdakula gidiyorum gayet memnunum muayene ücreti 75 TLydi ama zam gelmiş galiba 🌸
Asafimmm Ebru6161 canım sağlıcakla al kucagına manisada kontrollerine kime gidiyordun memnunmuydun acaba sağdan soldan duydugun 🥰 biz yenilerde geldik buraya kimsemde yok bilmiyorum bilgimde yok 🌸
Ebru6161 Asafimmm sağol canım manisa şehir hastanesinde serdar ermana gidiyordum çok memnundum sanada öneririm nerden geldiniz ?suan nerede oturuyorsun manisa’da 😊
Asafimmm Ebru6161 ya canım bende ilk serdar ermana gittim ama pek memnun kalmadım belkide suan henüz yeniyizz 2 defa gittim henüz . Adanadan geldim . Yeni mahallede oturuyorum sen. ? 😇
Ebru6161 Asafimmm eger özel düsünüyorsan gediz tıpta belgin kocak var onada gidebilirsin 😊bende karaköyde oturuyorum eşiniz askermi o yüzden mi taşındınız ?
Esra2580 Asafimmm yasemin yildirim benim doktorum 27 günlük olduk çok şükür çok memnundum doktorumdan 🙏 muayene ücreti 250 kendisi doçent riskli gebelik uzmanı perinatoloji yani
Ebru6161 Asafimmm o konuda fikrim yok canm komsumun gelini gidiyordu memnundu 😊nerede calisiyor esiniz benimkide asker
Petyynut Yoncaglseven Ömer Dündar’ın ultrasonu nasıl acaba yeni mi? Keseyi falan ne zaman öğrenilmiştiniz kendisinde hatırlıyor musunuz?
elmira4142 Bende Belgin hanım a gidiyorum çok sohbet eden bilgi veren falan birisi değil bence ama başka gidecek bi doktorda yok bu şehirde… işini iyi yapıyor diye gidiyorum sonu önemli sonuçta.
Asliylmz14 Bende manisadayım Soma’da oturuyorum. Benim de aşim burada asker. Özel Medigün hastanesine gidiyorum