damlaaltinay Kızlar kedilerimin iç dışını düzenli yaptırıyorum normalde ama bu ay sıkıştığım için 15 gün gecikecek bir sıkıntı yaşar mıyım
Elfffcnnn28 damlaaltinay normalde 3 ay korur zaten o aşılar her ay yaptırmaya bile gerek yok ben 2 ayda bir yapıyorum bazen geçiyor bile sıkıntı yapma fırsatını bulunca halledersin
Miumiu damlaaltinay Ben de normalde 3 ayda bir yaptırıyordum hamilelikte 2 ayda bir yaptırıyorum. Hiçbir şey olmaz 15 gün gecikmeyle ☺️
2pati1baby damlaaltinay dışarı çıkmıyorsa dış yaptırmaya gerek yok ,iç parazit içinde 2 ayda bir yaptıyoruz biz.3 ay olayı eskide kaldı maalesef
Deniz1634 damlaaltinay Dışarı çıkmayacaksan bir sıkıntı olmaz iç parazitinin de çiğ et salam sucuk vs yedirme iç dış yaptırana kadar 15gun gecikmeden birşey olmaz korkma.
damlaaltinay 2pati1baby 2 ayda bir yaptırıyorum canım bende, biri çıkıyor diğeri çıkmıyor, haftada 2 kere ortalama, dışarı çıkana yaklaşmıyorum çok, erkek o evde tutmak imkansız gibi 🥺
serenty_123 2pati1baby merhaba benimde kedim var dışarı asla çıkmıyor iç parazitide yaptırıyorum ama yinede doya doya sevemiyorum kızımı korkuyorum gerçi toxoplasma bagisikligim var ama sorun olur mu ki acaba
Elfffcnnn28 serenty_123 evden çıkmıyorsa zaten parazitinin olmasi milyonda bir ihtimal aşılarını düzenli yaptırıyoruz ki önlem olsun 😊 doya doya sev için rahat olsun
serenty_123 Elfffcnnn28 yinede önlem amaclı hap kullanıyoruz 2 ayda bir salam sucuk asla vermiyorum mama yiyor sadece
damlaaltinay Deniz1634 biri çıkıyor kuzum diğeri çıkmıyor salam sosis çok nadir yerler genelde mama yiyorlar
serenty_123 2pati1baby oh şükür ya içim rahat etti teşekkür ederim çok seviyorum kızımı hiç kıyamıyorum ona hatta ben sevemiyorum diye mutsuz bile 🥺
serenty_123 damlaaltinay ben sanırım yıllar önce geçirdim çocukluktan beri kedim vardı çünkü hep içli disliydim kedilerle
Deniz1634 damlaaltinay Cikanida yollama yaptırana kadar istersen diğer kedilerden pire alır gelir eve Allah korusun.
2pati1baby serenty_123 siz sadece sokaktaki kedilerden uzak durun, bu süre zarfında evdekilerden korkmayın 😊
Elfffcnnn28 serenty_123 pazardan alınan yesilliklerden parazit kapma ihtimali evdeki kediden köpekten kapma ihtimalinden daha yüksek 😊
damlaaltinay serenty_123 bende senelerdir öyleyim ama geçirmedim sebzeden daha yüksek oranla geçiyormuş kuzum
serenty_123 Baobap ona rağmen korktum ben bebek acısından gerçi oğlumun odasında uyuyor geziyor ama yine de uzak durmuştum teşekkür ederim