Yesilnur Melike_4949 size cildiyede sadece uyuz mu demişlerdi yoksa başka teshiste koydular mı bana alerji deyip bıraktılar böcek sokmus gibi dediler 1400 tl verdim hic care sunmadılar 🙊
Melike_4949 Yesilnur hayır sadece uyuz olabilir dediler ama eşime bulaşmadi tek ben kasindim doğurana kadar doğum yapınca bir anda durdu. Benim gebelik şekerim de vardı oda kaşıntı yapıyormuş diyorlar geçmiş olsun
Yesilnur Melike_4949 bende de gebelik şekeri var ama bizimki gibi şişliklere sebep olur mu kabarcıklara? Sizin tamamen geçti kabarcıklar dimi? Bir de uyuz ilacı kullandınız mı
littlemiddle Yesilnur pupp olabilir mi acaba ? Benim doğumdan sonra olmuştu felaket bir kaşıntı. Kol bacakta başlıyordu minik kabartilar, sonra bel sırt işte nere olursa yayılıyordu
Melike_4949 Yesilnur uyuz ilacı kullandım 1 kere, kabarcıklar da geçti sonra da ondan sonra ben de çok sonradan anladım gebelik şekerinin kaşıntı yaptığını ama dediğim gibi bütün her yerde yoktu birkaç noktada
littlemiddle Yesilnur puppp yazın ve görsellere bir bakin benziyor mu, çünkü genelde hamilelikte oluyormuş.