Ozlem23 EgeAlya benim hiç şişmedi 33 haftalık oldum hala kendi ayakkabilarim terliklerim oluyo bı sıkıntı yaşamadım sadece artık çok yürüyünce ellerim sisiyo biraz
Hiraninannesi1 29+6 dayım hiç şişlik yaşamadım ayakkabılarım oluyor hala büyüme vs olmadı çok yürüyüş yapmasamda ki 35 numara bende büyüsün isterdim en azından 37 olaydı iyiydi🤗🤣🤣🤣
ecemiko EgeAlya merhabalar 30.haftadayım ayaklarımda herhangi bir şişlik olmadı düzenli olarak yürümeye çalışıyorum 😇
kucuktosbik27 EgeAlya ayakta durdukça şişiyor canım ben botumu bir numara büyük almama rağmen 1 saat giyip çıkarıp tekrar giydiğimde sıkıyor ona göre hesap et gene
Cigdemss EgeAlya ben 28 haftalığım henüz şişlik olmadı. Tuza una ve şekere dikkat ediyorum. Yemeyince şişlik olmuyor. Sanırım daha iler haftalarda şişer
Krizantem_ EgeAlya Ben 30a gireceğim 2 gün sonra hicbir şişliğim yok alyansim da oluyor hatta hala çok az büyük😂 çok tuzlu tüketmeyin tuza bağlı ödem olur zaten siz 5 buçuk aylık olacağım diyorsunuz o zamanlar pek olmaz gibi son haftalar da ödem daha çok oluyor olursa…
Gull_94 EgeAlya vucudum genel olarak odem toplamıyo benım ama ayakkabılar eskısı gbı rahat olmuyo ne yazık kı sıslık odemde yok ayaklarmda ama hamıleleıkte son ıkı ay uc ay falan oncekı ayakkabılarmı goyemıyorm
Melek-16 EgeAlya ben 29. Haftadayım. Pek şişme filan olmadı bende. Ki ben baya aştım almam gereken kiloyu🥲 belki kişiden kişiye değişir.