EgeAlya Kızlar 2 aylık hamileyim görümcemin düğünü için 4 ay sonrası için ayağıma tam olan bi ayakkabı aldım, ayaklarımın şişip olmama ihtimali var mı? 5buçuk aya denk geliyor bu ayında olup ayağına eski ayakkabısı olmayan var mı?
Gulsurmeli EgeAlya Ödemden dolayı oluyor benimde bir tane ayakkabım gelmiyordu yürüyüşe başladıktan sonra rahatladım sizde deneyin isterseniz ☺️
_hira_ EgeAlya 6 aylık hamileyim sanki hafiften ayaklarım şişiyo gibi geliyor bana 🙈 öyle davul gibi değilde hafiften sanki başladı gibi
Oglumveben34 EgeAlya bu aralar çok fazla yürüyüş yapamasamda bende şişlik yok. Hala giyebiliyorum ayakkabılarımı
EgeAlya Gulsurmeli benim henüz şişmedi de 22 haftalıkken şişerse ne yapabilirim diye düşündüm bol yürüyüş ve az tuzla madem azaltmaya çalışırım :)
masalkusum Benımde 34 den sonra ayaklarım şişti ama yuruyus yapar ve cok fazla tuzlu yemezseniz iniyor hareketsiz kalırsanız sizinde şişebilir
EgeAlya masalkusum öyle mi ya bende Allah’ın izniyle 22 haftalık olmuş olcam henüz o kadarken umarım şişmez yürüyüş yaparım ayakkabı aramam bir daha bunu zor buldumm☺️
DDT plakayerli Benim de 6-7-8. Ayım yaza denk gelmesine rağmen 1 gr ödemim olmadı, ayaklarım da şişmedi 😁
Mrvysnn Tuzu az tüketin yürüyüş yapın ve kilo alımınız kontrollü olunca şişme hemen olmuyor ben 6 aydayım daha hiç şişlik olmadı
EgeAlya Mrvysnn yaa iyiymiş maşaallah benim de düğünden sonra şişerse şişsin inşallah 5-6 ayda bişey olmaz erkendir umarım şişlikler için😊
Elif5361 EgeAlya Ben eltimin düğünü için aldım elbise 1 ay sonraya ertelenince giyemedim maalesef 5 Aylığız ☺️🥰
[silindi] Ben 5.5 ayımı biraz geçtim ayakkabı kıyafet her şeyim hala okuyor. Ama bilemiyorum tabi bu haftada olup çok şişen de var yürüyüş yapın dikkatli beslenin yeterli 6 ayda çok şişmezsiniz
Shdakacmaz Doktorum ödemin tuzdan ziyade şeker ve basit karbonhidratlardan kaynaklandığını söyledi kilo artışına ve sağlıklı beslenmeye dikkat edip yürüyüşle desteklerseniz şişmez ben 26. Haftadayım hala ödem yok ama aynı hafta olan arkadaşıma ayakkabıları olmuyor